Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Restaurang Hasselbacken

3,0
6 betyg
Redigera Restaurang Hasselbacken

I anrik miljö ute på Djurgården hittar du Hasselbacken, en naturnära klassiker som serverar frukost, lunch, brunch och middag. Restaurangen ligger i anslutning till hotellet med samma namn och här kan man även ordna konferenser, fester och events.

Hasselbacken har en lång historia och tillhör numera Pop House Sweden, vars Pop House Hotel och ABBA The Museum ligger i närheten. Restaurangen är bland annat känd för sin Hasselbackspotatis, som skapades 1953, och här är det mycket riktigt nordisk mat som är i fokus, med en modern touch. I den klassiska byggnaden, som omges av natur och en lummig trädgård, kan man äta eller ta ett glas året runt. På somrarna står terrassen öppen för både restaurang- och bargäster, och för den som vill kombinera med en aktivitet är det bland annat nära till Gröna Lund och Skansen.

Utöver kvällsmenyn serverar restaurangen frukostbuffé, lunch och brunch i form av en långlunch med à la carte och fokus på grönt och säsongsbetonat. Till brunchen hör även en hel mimosastation. Det går också bra att avrunda dagen i Hasselbackens lobbybar, där det serveras både dryck och enklare rätter. På sommaren erbjuder baren även mat från grillhuset på terrassen.

Se även Hotell Hasselbacken, Restaurang 85

Användarbilder på Restaurang Hasselbacken Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Restaurang Hasselbacken av Adam L.
  • Skagen – Bild från Restaurang Hasselbacken av Adam L.
  • Reuben bagel – Bild från Restaurang Hasselbacken av Adam L.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

√Ąrlighet varar l√§ngst!

Avbryt
7 feb 2022

Jag blev förvånad att Hasselbacken hade så lågt snittbetyg då vi verkligen hade en superbra upplevelse här!

Vi åt innan vi skulle på konsert på Cirkus, och herregud - är inte matsalen/baren en av de finaste rummen i Stockholm? Jag var... Visa hela »

15 mar 2020

Första gången på denna klassiska restaurang idag. Brunch. Corona-tider gjorde att det var ganska få sällskap, men de hade åtminstone satt alla i en del av restaurangen, vilket gjorde att man inte upplevde det som alltför tomt. Menyn kändes någorlunda... Visa hela »

21 jun 2020

Lunch på terrassen. Både jag och min man beställde varsin sommarsallad med böckling. Väldigt godūüėĀ. Man har hottat upp uteserveringen med nya möbler och personalen är supertrevliga.

28 feb 2018

Kanske skulle behöva hotta upp sig lite.. mycket mysig miljö både ute och inne, men hela konceptet, menyn och personalen kan behöva en nysatsning!

23 sep 2015

Helt ok mat, lite torrt kött men trevlig personal och väldigt lugnt och mysigt.

23 apr 2017

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Trots en trevlig miljö maten är genomsnittliga och känns som det har suttit där ett tag.
Bara värt ett besök för den dessert avsnitt och utsikt. Försök att få ett bord vid Fönstren.