Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Restaurang Hasselbacken

2,9
7 betyg
Redigera Restaurang Hasselbacken

I historisk miljö ute på Djurgården hittar du Hasselbacken, en naturnära 1700-talsklassiker som serverar middag, lunch och brunch. Restaurangen ligger i anslutning till hotellet med samma namn och här kan man även ordna konferenser, fester och events.

Hasselbacken har en lång historia och är bland annat känd för sin Hasselbackspotatis, som skapades 1953. Här serveras klassiska rätter med en modern touch. Utöver kvällsmenyn serverar restaurangen lunch och brunch. Hit kan man till exempel komma för en långlunch, eller LUS som det också kallas, med à la carte-meny.

I den klassiska byggnaden, som omges av natur och en lummig trädgård, kan man äta eller ta ett glas året runt. På somrarna står terrassen öppen för både restaurang- och bargäster. Vintertid serveras ett nytraditionellt julbord i Hasselbackens salar och rum.

För den som vill kombinera besöket med en aktivitet är det bland annat nära till Cirkus, Gröna Lund, ABBA The Museum och Skansen.

Numera är Hasselbacken en del av Cirkus Venues, där Backstage Hotel, Konsthallen, Pop Story och Cirkus ingår. Alla finns på gångavstånd från Hasselbacken.

Se även Hotell Hasselbacken

Användarbilder på Restaurang Hasselbacken Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Restaurang Hasselbacken av Adam L.
  • Skagen – Bild från Restaurang Hasselbacken av Adam L.
  • Reuben bagel – Bild från Restaurang Hasselbacken av Adam L.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
7 feb 2022

Jag blev förvånad att Hasselbacken hade så lågt snittbetyg då vi verkligen hade en superbra upplevelse här!

Vi åt innan vi skulle på konsert på Cirkus, och herregud - är inte matsalen/baren en av de finaste rummen i Stockholm? Jag var... Visa hela »

15 mar 2020

Första gången på denna klassiska restaurang idag. Brunch. Corona-tider gjorde att det var ganska få sällskap, men de hade åtminstone satt alla i en del av restaurangen, vilket gjorde att man inte upplevde det som alltför tomt. Menyn kändes någorlunda... Visa hela »

28 feb 2018

Kanske skulle behöva hotta upp sig lite.. mycket mysig miljö både ute och inne, men hela konceptet, menyn och personalen kan behöva en nysatsning!

21 jun 2020

Lunch på terrassen. Både jag och min man beställde varsin sommarsallad med böckling. Väldigt god😁. Man har hottat upp uteserveringen med nya möbler och personalen är supertrevliga.

6 jul 2022

God mat men en ryslig dålig och långsam service. Personal var smådryg och vi fick vänta i ca 45 minuter på maten.

23 sep 2015

Helt ok mat, lite torrt kött men trevlig personal och väldigt lugnt och mysigt.

23 apr 2017

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Trots en trevlig miljö maten är genomsnittliga och känns som det har suttit där ett tag.
Bara värt ett besök för den dessert avsnitt och utsikt. Försök att få ett bord vid Fönstren.