Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Haga Forum

3,8
4 recensioner
Redigera Haga Forum
Haga Forum

I den södra delen av vackra Hagaparken finner du Haga Forum. Här finns en restaurang, café och bar, ett galleri samt en konferensanläggning av hög kvalitet.

Användarbilder på Haga Forum

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
15 nov 2019

Julbord är att rekomendera!! Efter att ha varit där med jobbet förra året så är jag glad att vara tillbaka detta år! Har även bokat bord för julbord för mig och min fästman då detta ställe är fantastiskt! Verkligen att rekomen... Visa hela »

27 dec 2014

På Haga Forum har jag ätit en och annan affärsrelaterad lunch. Stället passar bra för ändamålet tycker jag. Här kan du välja mellan både dagens rätt och från à la carten. Miljön inomhus är inte särskilt inspirerand... Visa hela »

6 apr 2016

Rätt trist lokal, egentligen mest anpassad till business sammanhang, men ligger ändå fint vid vattnet. Klassisk husman-inspirerad meny som var inget större fel på. Men det finns betydligt mer intressanta ställen runtom i stan.

5 mar 2016

Hyggelig atmosfäre og maten var god.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.