Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Happy Rooster

4,3
4 recensioner
Happy Rooster

Happy Rooster drivs av folk med erfarenhet från bland annat Den Gyldene Freden, Austin Food Works och Cloud Nine. Här serverar de lunch och catering i form av "Fine Street Food Asia", lagad på säsongsbetonade, ekologiska och närproducerade råvaror.

Mitt i centrala Stockholm bland de lugnare kvarteren på Norrmalm hittas Happy Rooster på Malmskillnadsgatan. Här serveras lunch på vardagar, lagad på närproducerade och ekologiska råvaror efter säsong. Själva beskriver de maten som "fine street food", där smakerna från de asiatiska gatuköken har raffinerats i ny form. Happy Rooster kan även ordna större utskick och catering. Bland annat erbjuds skräddarsydda menyer, men självklart är det sydostasiatiska smaker som gäller.

Maten tillagas med fräscha ingredienser som ska skapa hälsosamma och lättare lunchrätter. Kött, fisk och fågel finns på menyn såväl som vegetariska alternativ, och för de som önskar kan det mesta göras veganskt. Menyn är levande och ändras varje vecka, men här kan du exempelvis hitta bowls, asiatiska soppor och grytor, sallader, nudelrätter och bibimbap. Ät din lunch inne i den lilla lokalen med tolv platser, eller beställ för att ta med. På sommaren har de även en liten uteservering.

Användarbilder på Happy Rooster Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Happy Rooster av Catrin M.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
28 sep 2018

Ätit en lunch här bara, trevligt att vara tillbaka i den lilla och öppna lokalen. Olika sorters pad thai på fredagsmenyn, bra mat och snabb servering. Går gärna tillbaka

12 dec 2018

Litet hål i väggen (men väldigt högt i tak :). Var proppfullt. Ett 10-15-tal sittplatser, och sen en hel del yta för alla take away-gäster. Jag tog en pork bao. En bao alltså. Dock var det så mycket mat, så det kan snarare jämföras med en sa... Visa hela »

29 jun 2019 · Uppdaterad

Jag gillar verkligen deras dumpling 🥟, mycket smaker och bra råvaror. Stort plus att vi fick maten väldigt snabbt, även om det var mitt i lunchrushen. Själva lokalen är litet hål i väggen. Kommer bli fler besök här 😊.

13 feb 2019

Fantastiskt bra! Stammis, handlar min lunch där minst en gång i veckan. Man märker att de arbetar med riktigt bra råvaror. Mycket goda rätter, alltid. Trevlig personal, proffsig och snabb service.