Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Icha Icha Mood Stockholm

3,5 • 6 recensioner
Icha Icha Mood Stockholm

Asiatiska smaker och naturliga råvaror står i fokus för detta hälsosamma snabbmatskoncept inne i MOOD Stockholm - som ska erbjuda "den perfekta maten för den moderna innerstadsmänniskan". Måltiden kombinerar man själv utifrån bas, protein och sås. Bland råvarorna finns exempelvis mycket grönt samt fint, svenskt nötkött.

Se även Icha Icha Kista Galleria, Icha Icha Mall of Scandinavia

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
1 jan 2020

Var här för lunch under ruschen och rullade på snabbt och bra fast än det var lång kö.

Det finns ganska många sittplatser men under lunchen en vardag var det dock väldigt fullt vilket man kan förstå. Men vi lyckades få bord iallaf... Visa hela »

27 jan 2019

Jag är inte helt såld på Icha Icha. De får absolut ett plus i kanten för att de arbetar utan tillsatser i maten och har väldigt fräscha råvaror men absolut ingenting ”wow-aktigt”. Portitionerna är för små för det priset man... Visa hela »

8 jan 2020

Jag vet inte riktigt varför detta ställe finns. Är det inte lika bra att gå till ICA och plocka på sig en sallad. Smaklöst och extremt tråkig måltid att inta. Men räknar man kalorier så finns det skrivet i menyn. Man plockar ihop sin målti... Visa hela »

6 feb 2020

Förvånad över hur mycket det smakade! God och prisvärd snabblunch!

10 apr 2017

Grymt lunchställe. Prisvärt, gott och snabbt. Går bra att sitta där eller ta med.

19 apr 2017

Prisvärt och gott asiatiskt lunchställe.