Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Haymarket

5,0 • 1 recension
Haymarket

Anrika gamla PUB flödar av glammiga 20-talsinfluenser. Här har Haymarket by Scandic skapat en rymlig mötesplats med storhotell och tre koncept under samma tak: brasseriet Paul’s, caféet Gretas och cocktailbaren Americain. Ät middag mitt i vimlet, ta en afterwork eller kör en hälsomedveten fika i uppdaterad art deco-miljö. Missa inte heller den stora uteserveringen mitt på Hötorget.

Paul's
Det amerikanska brasseriet Paul’s hämtar sina influenser från förra sekelskiftet och serverar klassiska europeiska smaker. Här stiger man in i stilig miljö bland mässig och sammet och äter allt från ostron till hamburgare. Restaurangen serverar även frukost och en ”dekadent” lunchbuffé med kött, fisk, vegetariskt och olika sallader.

Gretas
Ett ljust café döpt efter Greta Garbo, som jobbade på PUB:s hattavdelning innan hon blev filmstjärna. Konceptet tar med sig 20-talets medvetenhet in i vår tid och tänker både hälsosamt och miljömedvetet. Här kan man äta frukost hela dagen, bland annat serveras vetescones och avokadomacka på rågbröd, och i den stora disken döljer sig mängder av färgglada bakverk.

Americain
Haymarkets cocktailbar huserar intill Paul’s och är lite som de klassiska gamla hotellbarerna, men i nytt format. Influenser från filmklassikern Casablanca möter karibiska inslag, och utöver eleganta cocktails serveras lunch och enklare rätter. Hit hittar du för att ta en AW, mingla med folk eller helt enkelt för att få en stund för dig själv.

Se även Haymarket by Scandic

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
My J.

Supergoda drinkar och väldigt god mat! Speciellt förrätterna är riktigt bra och ofta väljer jag två av dessa plus en dessert istället för huvudrätt. Lite dyrt men väl värt det!

Så tycker pressen

3 av 5 · DN Krogkommissionen · 2016-10-20

“Dekadent och fantasifullt vid Hötorget”

3 av 5 · Metro · 2016-09-16

“Världen öppnas som en bok och jag känner plötsligt för att klä mig i smoking, lyssna på Lustans Lakejers ”Uppdrag i Geneve”-platta och boka ett par nätter på Waldorf Astoria i New York.”