Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Haymarket

3,5 • 4 recensioner
Haymarket

Anrika gamla PUB flödar av glammiga 20-talsinfluenser. Här har Haymarket by Scandic skapat en rymlig mötesplats med storhotell och tre koncept under samma tak: brasseriet Paul's, caféet Gretas och cocktailbaren Americain. Ät middag mitt i vimlet, ta en afterwork eller kör en hälsomedveten fika i uppdaterad art deco-miljö. Missa inte heller den stora uteserveringen mitt på Hötorget.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
3 mar 2018

Superbra mötesplats för frukost, lunch, middag och aw! Även super för den som vill sitta och jobba. Härlig stämning på hela Haymarket!

13 mar 2018

Det är något visst med hotellbarer. Det bli en annan stämning vilket de verkligen lyckats med här. Bra drinkar och trevlig inredning. Toppen för AW

Listad i: Hotellbarer
4 jun 2017

Supergoda drinkar och väldigt god mat! Speciellt förrätterna är riktigt bra och ofta väljer jag två av dessa plus en dessert istället för huvudrätt. Lite dyrt men väl värt det!

16 dec 2018

barpersonal med aspissig attityd, o de va inte första gången, trots att det bara ör ett fåtal gäster i lokalen är vissa i baren så sjukt stressade så de inte ens kan vara bemötande på nåt sätt. Tittar på en som om man vore ett... Visa hela »