Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Jan Bertil

5,0
7 betyg
Redigera Jan Bertil

I Skrapan på Götgatan hittar du sedan våren 2022 bistron Jan Bertil. Här serveras lunch, brunch och middag – och såklart något att dricka, likt en bistro bör. Menyn består av internationella rätter med många europeiska inslag och i baren skakas cocktails, klassiska som nytänkande. Hit kan du komma för en långlunch, middag eller AW med vännerna.

I samklang med att Skrapan, gallerian på Södermalm, har många ny tillskott dykt upp – inte minst kvarterskrogen och bistron Jan Bertil, ett vattenhål för Söderbor och andra gäster. Lunch, brunch eller middag – hit kan man komma hela dagen, i sitt eget sällskap eller med någon speciell, kollegorna eller kompisgänget.

Jan Bertil vill vara en välkomnande och inbjudande samlingspunkt, därav deras generösa öppettider med servering hela dagen från lunch till barhäng. Menyn går i klassisk bistro-stuk, med inspiration hämtad från Medelhavet såväl som Skandinavien. Här finns pizzor, fisk- och skaldjursrätter, italienska pastarätter, vegetariska alternativ och matiga sallader. Man erbjuder även klassiska brunchrätter och brunchdrinkar.

Lokalen rymmer hela 90 platser och är luftig men gemytlig. Här finns utrymme för stora grupper och plats att mingla bland borden och i baren. På sommaren kan du avnjuta din lunch eller after work ute i friska luften på deras uteservering.

Användarbilder på Jan Bertil Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Jan Bertil av Fredrik J.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
17 aug 2022

27 jul 2022

24 maj 2022

3 apr 2022

11 feb 2022

4 feb 2022

28 jan 2022

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.