Jan Bertil

5,0
7 betyg
$$$
Restaurang
Bar
Jan Bertil
5,0
7 betyg

I Skrapan på Götgatan hittar du sedan våren 2022 bistron Jan Bertil. Här serveras lunch, brunch och middag – och såklart något att dricka, likt en bistro bör. Menyn består av internationella rätter med många europeiska inslag och i baren skakas cocktails, klassiska som nytänkande. Hit kan du komma för en långlunch, middag eller AW med vännerna.

I samklang med att Skrapan, gallerian på Södermalm, har många ny tillskott dykt upp – inte minst kvarterskrogen och bistron Jan Bertil, ett vattenhål för Söderbor och andra gäster. Lunch, brunch eller middag – hit kan man komma hela dagen, i sitt eget sällskap eller med någon speciell, kollegorna eller kompisgänget.

Jan Bertil vill vara en välkomnande och inbjudande samlingspunkt, därav deras generösa öppettider med servering hela dagen från lunch till barhäng. Menyn går i klassisk bistro-stuk, med inspiration hämtad från Medelhavet såväl som Skandinavien. Här finns pizzor, fisk- och skaldjursrätter, italienska pastarätter, vegetariska alternativ och matiga sallader. Man erbjuder även klassiska brunchrätter och brunchdrinkar.

Lokalen rymmer hela 90 platser och är luftig men gemytlig. Här finns utrymme för stora grupper och plats att mingla bland borden och i baren. På sommaren kan du avnjuta din lunch eller after work ute i friska luften på deras uteservering.

1 Brittmarie H.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Jan Bertil Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
7

Recensioner av Jan Bertil

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
1 Brittmarie H.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
7

Representerar du Jan Bertil?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Jan Bertil?

På Jan Bertil serveras bland annat:

  • Pizza
  • Europeiskt
  • Medelhavet

Vad kostar det att äta på Jan Bertil?

Jan Bertil ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Vilken typ av bar är Jan Bertil?

Vi har klassificerat Jan Bertil som:

  • Cocktailbar

Har Jan Bertil uteservering?

Ja, Jan Bertil har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du äter eller tar en drink.

Serverar Jan Bertil lunch?

Ja, Jan Bertil har lunchserveringar.

Var ligger Jan Bertil?

Jan Bertil ligger på Götgatan 78, 118 30, Södermalm. I närheten ligger Medborgarplatsen, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Medborgarplatsen (ca 250m).