Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Bistro Bananas

3,2
21 recensioner
Bistro Bananas

Bistro Bananas färgglada lokal ligger på Skånegatan 47 där Strykjärnet tidigare vistades. Att finpizza ligger helt rätt i tiden bevisas här. Vedugnen är på plats och pizzorna serveras med få, men noggrant utvalda råvaror à la Napoli. Du hittar även franska bistrorätter i stil med råbiff. Slå dig ner på uteserveringen och njut av den lilla, men personliga vinlistan. Bistro Bananas drivs av samma ägare som Indigo och Babylon.

Användarbilder på Bistro Bananas Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Bistro Bananas av Annelie V.
  • Bild från Bistro Bananas av Katarina D.
  • Bild från Bistro Bananas av Katarina D.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
2 jun 2019

Synd på väldigt svajig service på ett trevligt ställe. Ibland trevligt bemötande, ibland inte, men allt går alltid väldigt segt. Goda pizzor men inte så goda att det är värt att vänta länge på bord. Kanske går att boka, men... Visa hela »

1 nov 2018

Goda pizzor, en av mina favoriter i Sthlm och väldigt god råbiff. Har även provat annat från menyn och deras brunch som smakat riktigt bra. Men, prissättningen, dudes har fått hybris. Så pass bra är det inte, det överprisat och icke prisvärt. ... Visa hela »

3 nov 2015

Har bara hämtat en pizza här, så lite dåligt underlag för en recension, men jag blev hur som helst besviken. Fick vänta på pizzan i 30 minuter (vilket skulle kunna vara ok om man hade meddelat om det först, eftersom jag hade gått vidare isf). Pizzan v... Visa hela »

26 feb 2020

Ointresserad personal, dålig service. Pizzorna ok ibland. Allt går väldigt långsamt. Det var bättre förr.

9 sep 2019

Livligt, coolt, kul. Minus för att det är svårt att få bord direkt om man inte bokat, plus för trevligt häng i baren. Pizzan är god, men inte mer!

15 feb 2019

Bananas är mysigt men tycker inte att pizzorna är så wow.
Däremot har de goda förrätter som var värt slantarna. Lokalen är mysig men lite för mörk för min smak. Vi var där en torsdagkväll kl 17.30 ett gäng på fem perso... Visa hela »

24 nov 2019

Lite irriterande att man inte kan boka bord då det oftast blir att man får trängas i baren. Baren är iof rätt trevig men inte när det är för trångt.. Matsalen är inte lika trevlig utan snarare rätt tråkig. Pizzan är god men ingen w... Visa hela »

11 sep 2016 · Uppdaterad

Goda pizzor! Kanske något överprisade men bra. Servicen var utmärkt. Stark trea.

3 jan 2018

Goda pizzor, trevlig personal och mysigt ställe. Lever dock inte upp till hypen, men bra!

14 sep 2016

Pizzorna är goda, lite upp och ner på några av de övriga rätterna. Totalt sett bra, men priserna känns lite i överkant i förhållande. Bra bar och uteservering också. Svag 4

23 okt 2018

Håller med en tidigare recension och extremt små pizzor till större priser. Dålig valmöjlighet på öl och en alldeles för stimmig och dålig belysning för att ens kunna njuta av min lilla lilla dyra pizza. Pizzorna kom in två och två o... Visa hela »

10 jul 2017

Mysig lokal, genuin personal och det viktigaste av allt: grymma pizzor! Jag åt pizzan med mozzarella och sparris som var både tjock och stor (och magiskt god hehe) men detta resulterade i att jag inte orkade äta upp hela. Personalen uppmärksammade detta frågade om vi vil... Visa hela »

5 jan 2020

Goda pizzor och framförallt alltid bra service och fint bemötande!

29 sep 2017

Har bara smakat deras pizzor, som var fantastiska! Servicen var trevlig men de verkade stressade vilket resulterade i att de glömde bort oss och det tog lång tid att få maten. I övrigt är det en schysst lokal med vibrerande atmosfär.

30 maj 2016 · Uppdaterad

Goda, smakrika pizzor som känns klassiska (rena smaker) och uppdaterade på samma gång (väldigt mjuka, dvs inget krisp, men goda ändå). Har bara varit här en lördag då lokalen var fullproppad och det var väntetid på både bord och mat,... Visa hela »

23 apr 2017

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Intressanta och unika pizzor. Lite overpriced för storlek och service, bra neighbourhooden joint.

18 okt 2017

Jag brukar ofta dra till Bistro Bananas när jag är sugen på en lite finare pizza med en god öl - med det brukar de aldrig göra mig besviken. Finns det stadens godast pizza här? Nej, kanske inte, men i alla fall högt upp i toppen. Ölsortimenten är inte br... Visa hela »

5 jul 2016

Riktigt bra ställe! God öl! Trevlig personal och svingoda pizzor.

12 aug 2017

Ruskig bra service med proffsiga servitörer. Maten var av perfekt storlek och smaken var perfekt! Trevlig inredning, hundvänligt och bra musik!

22 dec 2016

Fantastisk pizza, härligt atmosfär men framförallt superservice från trevlig personal!

Sida 1 av 2