Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Jim & Jacob

4,6
18 betyg
Redigera Jim & Jacob
Jim & Jacob

De välrenommerade kockarna Jim Hammargren och Jacob Nermark Hjelm står bakom kvarterskrogen Jim & Jacob som öppnade i Vasastan 2015. Menyn kretsar kring innovativa smårätter från hela världen, serverade i hemtrevlig miljö med mönstrade mattor, enkla trämöbler och drop-in-bar. Grundarna står även bakom Copine på Kommendörsgatan.

Se även Jim & Jacobs bakficka

Användarbilder på Jim & Jacob Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Jim & Jacob av Mia L.
  • Bild från Jim & Jacob av Mia L.
  • Bild från Jim & Jacob av Catrin M.
  • Bild från Jim & Jacob av Katarina D.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
1 nov 2018 · Uppdaterad

Varenda gång jag hamnat här har jag blivit nöjd. Med både stämningen och maten.
Väljer alltid avsmakningsmenyn och låter mig förföras av smakerna
Dunkel belysning, intimt, livligt och behagligt.
Ta med partnern och mys
Ta med kompisarna... Visa hela »

20 feb 2019

Hade ganska höga förväntningar inför middag och passade på att testa deras avsmakningsmeny. Blev tyvärr lite besviken och tycker maten förtjänade en stark trea, rent smakmässigt. Allt i övrigt kändes topp - servicen var utmärkt, det var br... Visa hela »

6 apr 2019

En efterlängtade check på min födelsedag, vi åt deras avsmakningsmeny 😀. Det var riktigt god mat, älskade deras råbiff och tonfisk😍. De hade väldigt bra service.

Listad i: Favorit middag
21 jan 2020

Här bjuds på spännande smakkombinationer och service i världsklass! Ett måste är deras majsbröd som bokstavligen smälter i munnen, men även deras variant av råbiff – outstanding. Jim & Jacob är en kvarterskrog med höga ambition... Visa hela »

21 nov 2019

Mysig kvarterskrog med vissa rätter som överraskar med en blandning av smaker och andra rätter som tyvärr inte motsvarar förväntningarna genom att smaka ”för lite”. Ett stort plus för majsbröden innan maten, mellanrätten med pumpa på... Visa hela »

12 nov 2015 · Uppdaterad

Mycket trevligt och mysigt litet hål i väggen. Fantastiskt bemötande. Matmässigt är det höga ambitioner och ganska avancerade rätter, och vid första anblick tycker jag menyn känns lite "svår", men alla rätter jag till slut bestä... Visa hela »

Listad i: Favoriter ⭐️
28 jun 2018

Supertrevlig, personlig och modern restaurang! Jättebra bemötande och servitriserna var verkligen kunniga. Vi beställde deras meny som kallades ”beslutsångest” och är då en femrättersmeny. Alla rätterna höll hög klass rakt igenom och kä... Visa hela »

9 sep 2019

HALLÅ vad gott! Har hamnat här några gånger och aldrig blivit besviken. Kommer gärna tillbaka igen!

19 feb 2020

Bra stämning, mat och service! Majsbröden innan maten är så magiska att man vill beställa fler. Perfekta mellanrätter att dela på tillsammans med en vän, partner eller familjen. Ni kommer definitivt ha en trevlig kväll!

9 okt 2015

Det finns ställen som får dig att känna dig välkommen från sekunden du kliver in genom dörrarna. En hjärtekrog kallar vissa det, jag kallar det ett ställe som förstått vad det handlar om. Det handlar inte om fancy inredning, coolaste och trendigas... Visa hela »

20 jan 2020

När du stiger in på Jim och Jacob blir du först varmt välkommen och nästan lite förvånad över den lilla lokalen. När du sätter dig till bords hör du hur det klirrar utifrån köket där kockarna står och förbereder sig... Visa hela »

Listad i: Mina guldkorn
18 okt 2018

Vi hyrde chambre separee i källaren. Superhäftig lokal med valv kombinerat med glaspartier. Till det hade vi en liten bar för oss själva där det serverades fördrink. Både lokalen och maten var fantastisk, servicen likaså. rekommenderas varmt.

24 jan 2021

En bättre helhetsupplevelse! Miljö och service inkl en bra vinlista får högsta betyg. Vi var alla tre i sällskapet nöjda med maten utan att bli lyriska. Är absolut värt att testa en andra gång👌

7 nov 2018

Riktigt smultronställe som jag kommer att besöka igen!
Jag åt dagens femrätters som var out-of-this-world, och väldigt prisvärd med tanke på den höga kvaliteten. Mysig liten lokal med väldigt trevlig personal.

Listad i: Mina ställen 🤤
23 nov 2015

Trevligt litet hål i väggen med riktigt grym mat! De får dock bara en 3 då tyvärr så luktade det så otroligt mycket matos, det satt sig verkligen i håret och kläderna vilket jag tycker är mindre trevligt. Väldigt synd för de hade anna... Visa hela »

17 okt 2017

Detta håll-i-väggen- ställe är en av Stockholms undangömda pärla!

Listad i: Favoritställen
25 sep 2015

Bättre kan det inte vara! Fantastiskt välsmakande mat! Och personal och service i toppklass! Samtidigt enkelt och personligt! Gillar verkligen!

2 mar 2022

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.