Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Jureskogs Jakobsbergsgatan

3,5
26 betyg
Redigera Jureskogs Jakobsbergsgatan

På Jakobsbergsgatans krogstråk hittas hamburgerrestaurangen som drivs av Johan Jureskog från prisbelönta Restaurang AG. Här ligger fokus på hållbarhet, med en meny bestående av färska gourmetburgare lagade på svenska råvaror. 

Jureskogs öppnade våren 2018 och huserar i en rymlig lokal inredd med långa träbord och öppet kök. Här pryds väggarna av graffitimålningar medan låtlistorna fylls av glada 80- och 90-talshits. Konceptet bygger på hållbarhet och en skön attityd, men också på effektiv logistik. Maten beställs och betalas i en kassa vid ingången och plockas sedan upp i öppningen till köket när ens nummer dyker upp på en stor skärm.

På menyn hittas okomplicerade hamburgare samt ett par vegetariska alternativ med färska ingredienser och ekologiskt bröd. Paradnumret är dock hamburgaren ”Highfive” med tryffelaioli och talgkaramelliserad lök. Till burgarna erbjuds pommes som har friterats i talg, och man kan även beställa ekologiska kycklingvingar, padrones och klassiska milkshakes. Vid sidan om maten har Jureskogs även tagit fram en egen pilsner och skapat ett ”minibar”-koncept med drinkar på småflaskor för exempelvis AW-häng. Det går också bra att ta sig ett glas vin.

För den som vill ta sin hamburgare lite mer under bar himmel finns både en sommaröppen uteservering och platser i ljusgården alldeles intill.

Se även Jureskogs Sveavägen

Användarbilder på Jureskogs Jakobsbergsgatan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Cheeseburgare – Bild från Jureskogs Jakobsbergsgatan av Robin N.
  • Bild från Jureskogs Jakobsbergsgatan av Peter B.
  • Bild från Jureskogs Jakobsbergsgatan av Kristoffer R.
  • Bild från Jureskogs Jakobsbergsgatan av Adam L.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
11 apr 2018 · Uppdaterad

Eftersom det kan vara lite svajigt i början på såna här ställen så har jag väntat med min recension till nu när jag varit där fyra gånger (och testat två burgare vi några av dessa tillfällen).

När det kommer till bu... Visa hela »

22 maj 2018

Äntligen har jag varit på Jureskogs! Förväntningarna var skyhöga.

Jag blev förvånad att det var så lite folk i lokalen som var stor och öppen med mycket bänkar, pallar och cement. Vi satte oss i ljusgården för att (trots lite... Visa hela »

16 okt 2018

Vill så gärna gilla Jureskogs mer men nä, bättre än en 3a är de tyvärr inte. Det är för dyrt, lokalen är halvtrist (enligt mig! Vill ha ryggstöd, vill ha bås, etc.) och High Five (tryffelburgaren) smakar nästan identiskt med Donkens... Visa hela »

3 apr 2018

Vår söndagslunch på Jureskogs gjorde oss lite besvikna. I entréen fick man beställa och betala sin mat och dryck för att sen hämta i baren resp köksdisken. Två av oss valde hamburgaren High Five och en annan en klassisk cheeseburger med pommes och be... Visa hela »

10 nov 2018

Menyn är 5 stjärnor för mig, inklusive tillbehören och dryck osv, men det blir lite tråkigt trots allt med känslan av snabbmatskedja med nummerlapp och upphämtning. Störigt till den prisnivån (såvida du inte kan ta lunchalternativen)

5 mar 2019

En av stans bättre burgare. Lite snabbmat-restaurang-varning.

13 maj 2020

Väldigt goda burgare - gillar när det inte är så komplicerat utan bara en välgjord burgare. Lite pricy - men mumsigt

Listad i: Rulla vagn
27 aug 2019

Kul att besöka Jureskogs! Trevlig och central lokal och bra service. Åt cheeseburgaren med pimentos och blev inte helt överväldigad över upplevelsen. Absolut att hamburgaren var god, samma med pimentos men mot vad jag betalade och sen vad jag fick tyckte jag att hamburgaren... Visa hela »

26 nov 2018 · Uppdaterad

Jag vet inte om jag är rätt person att ge en rättfärdig recension av Jureskogs då jag...
1: Inte är ett så stort fan av hamburgare
2: Inte äter rött kött
Och vad som går att utläsa av tidigare recensioner hyllas de kötti... Visa hela »

30 jul 2018

Besökte nyligen Jureskogs och måste säga att jag blev positivt överraskad.

För att gå rakt på sak, burgarna är bra. Jag provade en Bacon BBQ cheeseburger och i första anblick så kanske den inte ser så stor ut, men är det bra... Visa hela »

26 maj 2019

Jag är så besviken på denna efter Jureskogs på Sveavägen tog min oskuld.
Burgaren var extremt torr och saknade kärlek. Trots det så var den absolut god. Men ändå, det är natt och dag om man jämför med Sveavägen. Jag ville ver... Visa hela »

12 jun 2018

Förvånansvärt goda burgare, tyvärr ingen uteservering.

6 apr 2018

Om vi ser till maten, det vill säga burgarna så står de sig bra... men det finns bättre. Jag åt en enkel cheeseburgare som var helt ok, men saknade smaken av ost och tyvärr på tok för mycket majonäs.

Lokalen är i stort behov av ljudd... Visa hela »

27 dec 2018

Riktigt dåligt.En smaklös hamburgare. Där brödet på burgarna upplevdes sega som om de var gamla. Väldigt flottig på ett negativt sett, så att bröd och burgare bara gled ifrån varandra. Pommesen var som hämtat från som mcdonnalds. Och... Visa hela »

4 jun 2021

Ni är gudar på burgare

22 apr 2018

Bästa burgaren jag har provat!

21 maj 2021

Gav väldigt lite pommes samt inge sås. Värst av all var att om man beställer från dem så förväntar man sig att maten skall vara ätbart varm när den kommer hem, så var inte. För de tyckte det var okej och leverera maten via cykel i regn... Visa hela »

29 mar 2018

High Five går till hamburgaren som heter just det, High Five. Saftig, smakrik och tillagad med riktig känsla. Serveras rykande varm. Till och med brödet får högsta betyg.

25 okt 2018

Tyvärr så måste man stå sig mot alla andra grymma burgarnställen i stan om man vill slå igenom i Stockholm 2018, det gör tyvärr inte Jureskogs. Det faller tyvärr platt när man blir serverad kalla pommes och dåligt saltade hamburgare, detalj... Visa hela »

28 jul 2020

👍👍👍👍👍jätte bra 👍👍👍👍👍👍👍

Sida 1 av 2

Så tycker pressen

4 av 6 · SvD Krogguiden · 2018-10-11

“'Folkets burgarprofil' tar strid i lyxligan – imponerar”