Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Flippin' Burgers Norrlandsgatan

4,5
2 betyg
Redigera Flippin' Burgers Norrlandsgatan

Sedan Flippin' Burgers öppnade sin första restaurang i Vasastan har hypen varit enorm. Numera går det även att avnjuta deras eftertraktade hamburgare på Norrlandsgatan mitt i city.

Flippin' Burgers är berömda för sina enkla hamburgare som tillagas från grunden på lokala råvaror, men också för sin amerikanska inredning som går i äkta diner-stil. Den första restaurangen öppnade 2012 och fick hamburgertrenden att ta fart på riktigt i Stockholm, och hösten 2021 öppnade filialen på Norrlandsgatan som är hela 450 kvadratmeter stor. Här är konceptet precis detsamma som i Vasastan, det vill säga enkla hamburgare och nostalgisk diner-stil.

I fokus står närproducerade råvaror från småskaliga producenter, vilket inkluderar allt från små köttproducenter till bageriet som bakar det färska hamburgerbrödet. Menyn är relativt liten och består av ett gäng utvalda hamburgare i klassisk stil, men det går även att få en vegetarisk burgare med en plantbasserad pattie. Till detta serveras bland annat shakes gjorda på Ben & Jerry's Fairtrade-glass och Krav-märkt mjölk. Vill man ha en öl eller ett glas vin till sin burgare så serveras även det.

Se även Flippin' Burgers Observatorie­gatan

Användarbilder på Flippin' Burgers Norrlandsgatan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Flimpy – Bild från Flippin' Burgers Norrlandsgatan av Adam L.
  • Bild från Flippin' Burgers Norrlandsgatan av Adam L.
  • Flippin – Bild från Flippin' Burgers Norrlandsgatan av Adam L.
  • Flimpy till vänster, Flippin till höger – Bild från Flippin' Burgers Norrlandsgatan av Adam L.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
4 okt 2021 · Uppdaterad

Smakar exakt som på originalet (när de är i toppform där!). Love it! Trots att jag ätit på originalet säkert 25-30 ggr så testade jag Flimpy-burgaren för första gången. Delade en sån och en vanlig Flippin. Flimpy är en burgare de... Visa hela »

22 mar 2022

Översätt till svenska »

Really tasty Burger I have to admit and the fries were good too. I understand there is a quasi religion here about the burgers and the quasi Spartan toppings and it works! The best burger in town? I’m not 100% convinced, as I’ve tasted some really good ones elsewhere too with more variet... Visa hela »

Det finns recensioner som har filtrerats bort frÄn totalbetyget, dÄ de pÄ nÄgot sÀtt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

23 sep 2021