Jureskogs

3,0
15 betyg
Redigera Jureskogs

Glöm allt vad ”fast food” är – i den typiska bemärkelsen. På Jureskogs serveras färska gourmetburgare lagade på svenska råvaror och med minsta möjliga miljöpåverkan. Kvalitet och hållbarhet är nämligen ledorden som krögaren Johan Jureskog vill förmedla med sin hamburgerrestaurang.

Stjärnkocken, som även står bakom den prisbelönta köttkrogen AG, slog upp portarna till sin nya hamburgerrestaurang på Sveavägen i oktober 2018. Det är den andra i sitt slag, då den första restaurangen med samma namn öppnade i mars samma år.

Bara ett stenkast från Rådmansgatans tunnelbanestation kan du fördjupa dig i den okomplicerade menyn, som innehåller några väl utvalda hamburgare samt ett par vegetariska alternativ. Paradnumret, som går under namnet ”Highfive”, kommer med tryffelaioli och talgkaramelliserad lök. Brödet, som är helt ekologiskt, bakas på restaurangens egna bageri i Årsta.

Varför inte skölja ner hamburgaren med en milkshake med smak av choklad, jordgubb eller vanilj? För den som väljer att lyxa till det lite extra till middagen, finns det ett brett utbud av öl, bubbel och vin. På dessertmenyn finns det flera alternativ för den sötsugna, även för den som är glutenintolerant.

Användarbilder på Jureskogs Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Jureskogs av Peter B.
  • Bild från Jureskogs av Peter B.
  • Bild från Jureskogs av Peter B.
  • Bild från Jureskogs av Hanna H.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
8 sep 2019

Var här och käkade för någon dag sedan och är inte superimponerad. Stället är ju ändå ok, ganska avskalat och sådär men får ändå lite donken-vibes. Fanns typ ingen plast (varken sugrör, muggar etc.) där så sto... Visa hela »

18 feb 2023

Översätt till svenska »

A decent burger. I could even say good value. The fried chicken was a very good surprise.

19 jun 2019

Medelklass. Jag tycker inte att Jureskogs imponerar, det finns flera bättre HB ställen i stan. Har nu gett stället tre chanser och jag tycker inte att brödet håller samma kvalite som köttet och osten, och där faller helheten.
Jag gillar mest den friterade k... Visa hela »

16 okt 2018

Precis lika goda som på originalet på Jakobsbergsgatan. Har skrivit mer utförligt där, så kommer inte skriva så mycket mer om just burgaren.

Lokalen är i samma stil, men betydligt mindre. Jag var här runt 12.20 och då var det i princip full... Visa hela »

2 apr 2019

Lunchcheck på JURESKOGS 😀. Jag körde på en klassisk cheeseburgaren och pommes. Jättegoda pommes och burgaren var god, lite förmycket rå lök och bröd men annars riktigt god. Självaste Jureskog var på restaurangen och hjälpte till. Han hjä... Visa hela »

2 nov 2020 · Uppdaterad

Man förväntar sig mer av den självutnämnde hamburgare-experten Jureskog. Ganska stel lokal, likt vilket snabbmatställe som helst. Träbänkar gör att man blir inte sittande länge. 15-talet bord inne.
Goda krispiga pommes. Att en liten läsk (33 cl)... Visa hela »

25 okt 2018

Jag vet inte vad jag ska skriva förutom att det är en grym jävla burgare! Lite dyrare än genomsnittsburgaren, men å andra sidan ligger den en bra bit över genomsnittet.
Kanske lite tråkig och dåligt belyst lokal, men det är nog det enda negativa. Visa hela »

Listad i: Burgare 🤤
28 jan 2020

I min tidigare recension gav jag en 5 a till Jureskogs resturang i kungholmen där kötträtterna var fantastiska. Dock kan jag inte hålla med om att hans burgare är lika goda och saknar det saftiga..

12 jun 2019

Oj oj oj Här snackar vi hamburgare! Saftigaste hamburgaren i stan.

3 mar 2019

Det är bättre än mcdonalds men när det finns så mycket bra burgarställen i området har de inte något existensberättigande. För lunch kan du gå till Frankys 50 meter bort, för middag till Flippin 150 meter bort.

26 maj 2019

Tråkig hamburgare..

7 mar 2019

Tyvärr så finns det betydligt bättre hamburgare i Stockholm. Käkade här med 4 andra vänner. Vi hade samma slutsats. Hamburgaren smakade McDonals! (Även pommesen).

Stället är bra placerat centralt i Stockholm.

Jag skulle rekommendera Ph... Visa hela »

31 okt 2018

Otroligt översaltade pommes. Bad om nya och sa till att de var väldigt salta, men de nya va likadana som föregående. Falafel burgaren var torr. Allt som allt definitivt inte värt 200 kr, det var slöser med pengar.

26 mar 2019

Dyr mat som smakade sämre än mcdonals. Väldigt osköna bänkar/stolar, maten hämtade man själv, hamburgaren var av dålig kvalite och smakade knappt någonting. Grönsakerna jag tog kostade 40kr o var alldeles för salta, gick inte att äta. Kas... Visa hela »

25 aug 2021

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

9 sep 2021

Jag betalade mer än min kollega under deras lunch meny han batalade 99 och jag 115 kr och vi beställde exakt efter meny inom loppet av än min. Samt när tog upp kontanter. Så var inte det giltigt betalningsmedel. Bojkott hävdan efter