Retro SoFo

3,1
9 betyg
$$
Restaurang
Bar
Hemsida
Instagram
Retro
3,1
9 betyg
Hemsida
Instagram

Retrovibbar har länge regerat i de södra kvarteren om Folkungagatan, och givetvis har även den populära sportbaren Retro hittat till hjärtat av SoFo. Här kan 80-talsjunkies och sportfanatiker dricka öl sida vid sida.

Grundidén är att framhäva det populära 70- och 80-talet och bidra med lite medvetenhet till sportbaren. Förutom den "retro"-inspirerade inredningen är lokalen på Bondegatan givetvis också full av stora flatscreens.

Att Retro inte är en sedvanlig sportbar märks i atmosfären och syns på de stilsäkra detaljerna i inredningen. Var du än sitter har du fri sikt över en TV och väggarna pryds av olika minnesvärda sportögonblick. Titta in på en AW, en bit mat eller bevaka ditt favoritlag i fotboll. Här visas det mesta inom ligafotboll, allsvenskamatcher och hockey.

Köket är inspirerat av Amerika, med rejäla hamburgare och nachotallrikar, men har flera internationella inslag. Som sig bör är det rejäla portioner som gäller, och du kommer undan utan några hål i plånboken.

Passa på att boka bord om du vill besöka Retro under en större sporthändelse, då är det nämligen fullt ös.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Retro Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av Retro

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
2 apr. 2023

Åt middag på denna ”restaurang” .Tyvärr blev flera av oss magsjuka och personale. , tror det var en av ägarna var otroligt otrevlig. Kan inte rekommendera denna restaurang som bara verkar har som affärside att så snabbt som möjligt fylla sina gä... Visa hela »

1 nov. 2023

Bra mat, bra priser, trevlig personal

17 apr. 2016 · Uppdaterad

Helt okej om du ska se en specifik match. Trevlig personal och billig mat och dryck. Inte mycket mer.

17 apr. 2017

En sportbar som fyller sitt syfte. Helt OK att sitta/stå i baren och kolla en match och ta några öl.

7 feb. 2019

Maten håller en okej nivå. Ett extra plus får Retro för att både mat och dryck är väldigt prisvärt.

3 okt. 2020

Om man nu är ute efter billig öl, så är Retro det allra bästa alternativet. Prismässigt oslagbart om man bara vill ha en pasta eller en hamburgare med en öl. Vinnaren bland sunkställena. I kategorin billig öl egentligen en 5a men lite svårt att ge... Visa hela »

9 maj 2016

Ingen sportbar jag skulle välja att gå till. Ganska sunkig och varken burgaren eller pommesen smakade nåt vidare. De får plus för mängden av platser utomhus på sommaren.

20 maj 2015

Billigt öl-ställe som erbjuder sport. Dock alldeles för sunkigt för min smak. Lokalen är sunkig och maten jag åt var inte god.

12 maj 2019

Kanon bra ställe ! Alltid välkommen o personalen gör att man känner sig hemma!! Det ör typ ” You Will never go alone” 😁