Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Retro SoFo

3,1
7 recensioner
Redigera Retro SoFo
Retro SoFo

Retrovibbar har länge regerat i de södra kvarteren om Folkungagatan, och givetvis har även den populära sportbaren Retro hittat till hjärtat av SoFo. Här kan 80-talsjunkies och sportfanatiker dricka öl sida vid sida.

Grundidén är att framhäva det populära 70- och 80-talet och bidra med lite medvetenhet till sportbaren. Förutom den "retro"-inspirerade inredningen är lokalen på Bondegatan givetvis också full av stora flatscreens.

Att Retro inte är en sedvanlig sportbar märks i atmosfären och syns på de stilsäkra detaljerna i inredningen. Var du än sitter har du fri sikt över en TV och väggarna pryds av olika minnesvärda sportögonblick. Titta in på en AW, en bit mat eller bevaka ditt favoritlag i fotboll. Här visas det mesta inom ligafotboll, allsvenskamatcher och hockey.

Köket är inspirerat av Amerika, med rejäla hamburgare och nachotallrikar, men har flera internationella inslag. Som sig bör är det rejäla portioner som gäller, och du kommer undan utan några hål i plånboken.

Passa på att boka bord om du vill besöka Retro under en större sporthändelse, då är det nämligen fullt ös.

Se även Retro Sveavägen, Retro Kungsholmen, Retro Hornstull, The Crib by Retro

Användarbilder på Retro SoFo Visa alla

  • Lägg till bild
  • Suddig halloumiburgare – Bild från Retro SoFo av Fredrik J.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
3 okt 2020

Om man nu är ute efter billig öl, så är Retro det allra bästa alternativet. Prismässigt oslagbart om man bara vill ha en pasta eller en hamburgare med en öl. Vinnaren bland sunkställena. I kategorin billig öl egentligen en 5a men lite svårt att ge... Visa hela »

7 feb 2019

Maten håller en okej nivå. Ett extra plus får Retro för att både mat och dryck är väldigt prisvärt.

17 apr 2016 · Uppdaterad

Helt okej om du ska se en specifik match. Trevlig personal och billig mat och dryck. Inte mycket mer.

17 apr 2017

En sportbar som fyller sitt syfte. Helt OK att sitta/stå i baren och kolla en match och ta några öl.

9 maj 2016

Ingen sportbar jag skulle välja att gå till. Ganska sunkig och varken burgaren eller pommesen smakade nåt vidare. De får plus för mängden av platser utomhus på sommaren.

20 maj 2015

Billigt öl-ställe som erbjuder sport. Dock alldeles för sunkigt för min smak. Lokalen är sunkig och maten jag åt var inte god.

12 maj 2019

Kanon bra ställe ! Alltid välkommen o personalen gör att man känner sig hemma!! Det ör typ ” You Will never go alone” 😁