Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Klang Market Hornstull

2,8
29 betyg
Redigera Klang Market Hornstull

På Klang Market i Hornstullsgallerian serveras allt från frukost och brunch till hantverksöl och mat från världens alla hörn. Hit hittar vänner och bekanta och folk på språng under större delen av dagen.

Hornstullsgallerian har blivit en tidsenlig mötesplats för hungriga och törstiga Hornstullsbor, och Klang Market utgör inget undantag. Konceptet är brett; här tar du en kaffe på väg till jobbet, en fika på plats, något att äta eller en afterwork att avsluta dagen med. Den avskalade lokalen hintar om såväl 70-tal som modernt industrichic stil i samma anda som resten av kvarteret och här droppar allt från laptoputrustade fikagäster till vinsugna vänner in.

Maten har många hälsosamma och gröna inslag, och influenserna kommer från hela världen. Lunchen sätts ihop utifrån en "matig grund", som exempelvis tabouleh, samt en huvudråvara som kan bestå av kött eller någonting vegetariskt, men också fyllda baguetter och bagels går att beställa. Middagsmenyn erbjuder det mesta från charkbricka till varmrätter såsom högrevsgryta, omelett eller den palestinska ris- och linsrätten mejadra.

Också tilltugg, såsom ost eller hummus, samt kakor, gårdskaffe, vin, cider och hantverksöl serveras. Vardagsmorgnar kan du få din frukost i form av bland annat baguette, omelett eller yoghurt med nyrostad granola, och lagom till helgen erbjuder brunchen även lite matigare alternativ från den vanliga menyn. Annars är det bara att satsa på Klang Markets helgpizza.

Se även Klang Market Fältöversten

Se även Klang Market Karlaplan, Klang Market Mall of Scandinavia

Användarbilder på Klang Market Hornstull Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Klang Market Hornstull av Lisa S.
  • Bild från Klang Market Hornstull av Lisa S.
  • Asiatiskinspirerad vegansk taco med en hugo spritz – Bild från Klang Market Hornstull av Jessica K.
  • Bild från Klang Market Hornstull av Mimmi S.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
10 jul 2020

Fint och trevligt ställe! Första bubbelglaset smakade gott... de andra var inte gott alls. Hade den flaskan blivit dåligt eller var det annan sort? Oklart men stället är perfekt för en aw och värt att besöka. Jag kommer tillbaka!

Listad i: AW, Crispy pizza
5 sep 2020

Är du i närheten av Hornstull och ska iväg på AW med middag? Klang Market var perfekt!

Både bussar och röda linjen på tunnelbanan stannar precis bredvid vilket gör det otroligt enkelt att ta sig hit. De har både en liten uteservering och bra... Visa hela »

2 nov 2018

Hornstull har så många ställen att käka på, som är bra dessutom. Klang lever inte upp till kraven. Mediokert och lätt att glömma. Tror att man blir nöjd men inte mer.
A ja, sist jag var där var 4 år sedan....så saker och ting kan... Visa hela »

18 jan 2023

Slink-in-vänligt ställe med trevlig personal, bra dryck och ojämn mat.

18 jan 2019

Fin lokal och uteservering men blev väldigt besviken när jag var där.. Framför allt var det oerhört överprisad mat och kaffet kom inte ens från en riktig espressomaskin men var ändå dyrare än vanligt. Det påminde lite om en turistfälla,... Visa hela »

11 dec 2017

Sjukt goda fish tacos och gillar deras lemonader. Enkelt ställe att gå till om man inte vill ha något för avancerat.

24 maj 2015

Trevligt, väldigt lättillgängligt ställe, i form av att det går att slinka in när som helst. Du behöver inte oroa dig för kvaliteten, om du får bord, om de serverar den måltid du är ute efter eller om priserna. Klang uppfyller hela registret. Visa hela »

8 mar 2021

Fin lokal och uteservering, men overpriced och oengagerad personal.

1 jun 2019

Tyvärr dåligt på alla sätt. Smaklös mat och en arrogant chef som går runt och är otrevlig mot sin personal och även gäster. Har tyvärr besökt restaurangen alldeles för många gånger då jag arbetar i området. Snä... Visa hela »

20 okt 2015

Bra café för både det ena och det andra. Även en schyst dagens vid lunch

20 sep 2020

Perfekt för en AW när man är ett stort sällskap och vill ha en trevlig stund med schysst mat och goda drinkar. Servicen var toppklass - glasen var inte tomma på hela kvällen! Jag åt halloumitacos och det får godkänt, alla i sällskapet var nöj... Visa hela »

13 jan 2021

Trevligt ställe med god mat och schyssta priser.

5 dec 2021

Otrolig mat med fantastiskt service rekommenderar verkligen!!!

15 jul 2021

Dålig service
Otrevlig personal
Små portioner, inte ens barnen blev mätta.
Rekommenderar inte detta ställe för en trevlig stund.

1 nov 2019

För dyrt och stället lever inte upp till det rykte som en gång fanns. Lite McDonalds feeling när man beställer lite syn för maten är inte speciellt billig därför har jag slutat gå dit. Sur chef brukar muttra omkring och sprida dålig stäm... Visa hela »

12 aug 2021

Alltid trevligt bemötande av trevlig personal med lite extra service! Ett av mina favoritställen i Hornstull; för middag, något litet att äta eller bara för en öl! Ett stort plus är att hunden är välkommen både inne i restaurangen och på... Visa hela »

11 jan 2017

Schysst och avslappnat ställe. Goda oumph-burgare och pommes. Passar för både snabb-fika/lunch och lite längre middag, ensam eller i större sällskap.

22 sep 2016

Opersonlig o tråkig dyrt...

12 jun 2021

Fruktansvärt otrevlig personal, aldrig varit med om liknande. Absolut inte värt att besöka.

4 nov 2018

Väldigt bra kvalité på
maten för det mesta!

Sida 1 av 2

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.