Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Klang Market Hornstull

2,3
22 recensioner
Redigera Klang Market Hornstull
Klang Market Hornstull

På Klang Market i Hornstullsgallerian serveras mat från världens alla hörn. Här har man skapat ett "andra vardagsrum" för alla som vill umgås över lunch, middag eller ställets populära brunch. Det går även att ta ett glas vin efter shoppingen eller testa en drink från barens cocktailmeny.

Se även Klang Market Karlaplan, Klang Market Mall of Scandinavia

Användarbilder på Klang Market Hornstull Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Klang Market Hornstull av Lisa S.
  • Bild från Klang Market Hornstull av Lisa S.
  • Asiatiskinspirerad vegansk taco med en hugo spritz – Bild från Klang Market Hornstull av Jessica K.
  • Bild från Klang Market Hornstull av Mimmi S.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
10 jul 2020

Fint och trevligt ställe! Första bubbelglaset smakade gott... de andra var inte gott alls. Hade den flaskan blivit dåligt eller var det annan sort? Oklart men stället är perfekt för en aw och värt att besöka. Jag kommer tillbaka!

Listad i: AW, Crispy pizza
5 sep 2020

Är du i närheten av Hornstull och ska iväg på AW med middag? Klang Market var perfekt!

Både bussar och röda linjen på tunnelbanan stannar precis bredvid vilket gör det otroligt enkelt att ta sig hit. De har både en liten uteservering och bra... Visa hela »

2 nov 2018

Hornstull har så många ställen att käka på, som är bra dessutom. Klang lever inte upp till kraven. Mediokert och lätt att glömma. Tror att man blir nöjd men inte mer.
A ja, sist jag var där var 4 år sedan....så saker och ting kan... Visa hela »

8 mar 2021

Fin lokal och uteservering, men overpriced och oengagerad personal.

18 jan 2019

Fin lokal och uteservering men blev väldigt besviken när jag var där.. Framför allt var det oerhört överprisad mat och kaffet kom inte ens från en riktig espressomaskin men var ändå dyrare än vanligt. Det påminde lite om en turistfälla,... Visa hela »

11 dec 2017

Sjukt goda fish tacos och gillar deras lemonader. Enkelt ställe att gå till om man inte vill ha något för avancerat.

20 sep 2020

Perfekt för en AW när man är ett stort sällskap och vill ha en trevlig stund med schysst mat och goda drinkar. Servicen var toppklass - glasen var inte tomma på hela kvällen! Jag åt halloumitacos och det får godkänt, alla i sällskapet var nöj... Visa hela »

13 jan 2021

Trevligt ställe med god mat och schyssta priser.

1 jun 2019

Tyvärr dåligt på alla sätt. Smaklös mat och en arrogant chef som går runt och är otrevlig mot sin personal och även gäster. Har tyvärr besökt restaurangen alldeles för många gånger då jag arbetar i området. Snä... Visa hela »

24 maj 2015

Trevligt, väldigt lättillgängligt ställe, i form av att det går att slinka in när som helst. Du behöver inte oroa dig för kvaliteten, om du får bord, om de serverar den måltid du är ute efter eller om priserna. Klang uppfyller hela registret. Visa hela »

12 jun 2021

Fruktansvärt otrevlig personal, aldrig varit med om liknande. Absolut inte värt att besöka.

20 okt 2015

Bra café för både det ena och det andra. Även en schyst dagens vid lunch

1 nov 2019

För dyrt och stället lever inte upp till det rykte som en gång fanns. Lite McDonalds feeling när man beställer lite syn för maten är inte speciellt billig därför har jag slutat gå dit. Sur chef brukar muttra omkring och sprida dålig stäm... Visa hela »

14 feb 2020

Inte alls någon kvallitet på maten, servicepersonalen var dock trevliga och allert

11 sep 2020

Om du är ute efter en medioker tuna bowl till högt lunchpris då är Klang Market stället för dig. För 140.- får du en tuna bowl komponerad med hårt kompakt sushiris vilket kräver kniv, torra rädisor, smaklös guacamole a’la halvfabri... Visa hela »

4 nov 2018

Väldigt bra kvalité på
maten för det mesta!

11 jan 2017

Schysst och avslappnat ställe. Goda oumph-burgare och pommes. Passar för både snabb-fika/lunch och lite längre middag, ensam eller i större sällskap.

22 sep 2016

Opersonlig o tråkig dyrt...

29 apr 2018

Otroligt långsam service. Vi blev visade bord men sedan bortglömda i ca 1/2 timme. (Servitrisen satt vid baren o. kollade mobilen.) En annan kom och tog upp beställning. Efter att vi ätit hände inget. Få gäster mkt personal men ingen dyker upp med notan. På... Visa hela »

14 okt 2017

Bryggkaffe från maskin. Serveras kaffet "mjölken står borta vid vattnet" = 20 meter bort... varför inte bara fråga ifall jag vill ha mjölk och ta med till bordet? Ingen havremjölk heller...
En kall avokado smörgås som smakade kylskå... Visa hela »

Sida 1 av 2

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.