Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Klang Market Hornstull

2,5 • 10 recensioner
Klang Market Hornstull

På Klang Market i Hornstullsgallerian serveras mat från världens alla hörn. Här har man skapat ett "andra vardagsrum" för alla som vill umgås över frukost, lunch, middag eller ställets populära brunch. Det går även att ta ett glas vin efter shoppingen eller testa en drink från barens cocktailmeny.

Se även Klang Market Fältöversten

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
11 dec 2017

Sjukt goda fish tacos och gillar deras lemonader. Enkelt ställe att gå till om man inte vill ha något för avancerat.

25 mar 2016

Jag håller med Mathias H om att det är svårt att recensera Klang Market eftersom är både är bra och dåligt på samma gång. Jag har också hållit mig undan eftersom jag hade en känsla av just att jag skulle reagera så efter alla... Visa hela »

24 maj 2015

Trevligt, väldigt lättillgängligt ställe, i form av att det går att slinka in när som helst. Du behöver inte oroa dig för kvaliteten, om du får bord, om de serverar den måltid du är ute efter eller om priserna. Klang uppfyller hela registret. Visa hela »

11 jan 2017

Schysst och avslappnat ställe. Goda oumph-burgare och pommes. Passar för både snabb-fika/lunch och lite längre middag, ensam eller i större sällskap.

22 sep 2016

Opersonlig o tråkig dyrt...

20 okt 2015

Bra café för både det ena och det andra. Även en schyst dagens vid lunch

29 apr 2018

Otroligt långsam service. Vi blev visade bord men sedan bortglömda i ca 1/2 timme. (Servitrisen satt vid baren o. kollade mobilen.) En annan kom och tog upp beställning. Efter att vi ätit hände inget. Få gäster mkt personal men ingen dyker upp med notan. På... Visa hela »

14 okt 2017

Bryggkaffe från maskin. Serveras kaffet "mjölken står borta vid vattnet" = 20 meter bort... varför inte bara fråga ifall jag vill ha mjölk och ta med till bordet? Ingen havremjölk heller...

En kall avokado smörgås som smakade kylskå... Visa hela »

7 aug 2016

Vi beställde sallad via Foodora och fick hem två halvfulla bägare. Otroligt prisovärt.

28 nov 2015

Först hade inte de fläsksideburgare, sen hade de den; fisken var inte väl genomstekt, bordet var smutsigt, vi fick leta efter gafflar eftersom på bordet fanns 3 knivar och en gaffel. Min vän fick Cola Light istället för vanlig Cola. Min värsta restaurangupple... Visa hela »