Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Klang Market Hornstull

2,6 • 8 recensioner
Klang Market Hornstull

På Klang Market i Hornstullsgallerian serveras mat från världens alla hörn. Här har man skapat ett "andra vardagsrum" för alla som vill umgås över frukost, lunch, middag eller ställets populära brunch. Det går även att ta ett glas vin efter shoppingen eller testa en drink från barens cocktailmeny.

Se även Klang Market Fältöversten

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Sjukt goda fish tacos och gillar deras lemonader. Enkelt ställe att gå till om man inte vill ha något för avancerat.

Trevligt, väldigt lättillgängligt ställe, i form av att det går att slinka in när som helst. Du behöver inte oroa dig för kvaliteten, om du får bord, om de serverar den måltid du är ute efter eller om priserna. Klang uppfyller hela registret. Visa hela »

Schysst och avslappnat ställe. Goda oumph-burgare och pommes. Passar för både snabb-fika/lunch och lite längre middag, ensam eller i större sällskap.

Opersonlig o tråkig dyrt...

Bra café för både det ena och det andra. Även en schyst dagens vid lunch

Bryggkaffe från maskin. Serveras kaffet "mjölken står borta vid vattnet" = 20 meter bort... varför inte bara fråga ifall jag vill ha mjölk och ta med till bordet? Ingen havremjölk heller...

En kall avokado smörgås som smakade kylskå... Visa hela »

Vi beställde sallad via Foodora och fick hem två halvfulla bägare. Otroligt prisovärt.

Först hade inte de fläsksideburgare, sen hade de den; fisken var inte väl genomstekt, bordet var smutsigt, vi fick leta efter gafflar eftersom på bordet fanns 3 knivar och en gaffel. Min vän fick Cola Light istället för vanlig Cola. Min värsta restaurangupple... Visa hela »