Krubb Kungsholmen

4,3
4 betyg
$-$$
Hamburgerrestaurang
Hemsida
Instagram
Krubb
4,3
4 betyg
Hemsida
Instagram

Hos avslappnade Krubb på Kungsholmen äter du hamburgare till lunch och till middag, eller svänger förbi med kollegorna på en AW. Här är ambitionen att vara en mötesplats där man både kan äta och dricka gott till schyssta priser.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Krubb Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av Krubb

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
10 feb. 2019

Burgarna är verkligen goda, pompan är ok. Men personalen är verkligen inte bra, spring så fort ni fått maten. Superliten lokal.

7 mars 2019

Burgarna här under lunch är helt fantastiska!

3 maj 2018

Så... kort och gott, detta är troligen Stockholms bästa burgare. Krubb är litet och charmig, allt funkar och det känns inte stressigt eller struligt alls. Burgarna har en tydligt utvecklad köttsmak som är jättetrevlig att sätta tänderna i, lager och... Visa hela »

16 juni 2018

För dryga 100 kr får man en burgare som är klart över medel. Det finns en hel del konkurrens på Kungsholmen (Prime, Gnarleys, Phils, etc), men dessa ligger högre i pris. På sommaren har de en mysig uteservering som ligger lite avskild. Deras halloumi fries ä... Visa hela »