MAHA Food

4,7
7 betyg
$$
Hälsoinriktad restaurang
Hemsida
Instagram
MAHA Food
4,7
7 betyg
Hemsida
Instagram

I en välkomnande lokal på Kungsholmen huserar MAHA Food – en snabbmatsrestaurang med fokus på hälsa och välmående. Här tillagas all mat på färska, lokala råvaror och på menyn hittar du bowls och smoothies med inspiration från hela världen. Hit kan du komma för att äta frukost och lunch, eller bara ta en fika. Du kan även beställa catering som levereras direkt till dörren via olika leveransföretag.

MAHA Food grundades av Kristien Kok, som flyttade till Sverige efter att ha jobbat med hälsomat i Nederländerna i flera år. På MAHA Food vill hon ge stockholmarna ett hälsosamt snabbmatsalternativ som är lika välgörande för kroppen som för smaklökarna. Ambitionen är att erbjuda en helhetsupplevelse där allt från smaker till textur, miljö, ljud och doft kompletterar varandra.

All mat tillagas på färska, lokala råvaror, och på menyn finns bland annat matiga bowls med inspiration från världens alla kontinenter, samt smoothiebowls och smoothies. Vill du inte välja något av de färdiga alternativen kan du skapa en egen bowl med just dina favoritingredienser.

Restaurangen är belägen i en minimalistiskt inredd lokal med naturmaterial i fokus. Färgskalan är harmonisk, med bruna möbler, rottingstolar och hyllor som dekorerats med bland annat vaser.

Föreslå ändringar

Användarbilder från MAHA Food Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av MAHA Food

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
16 juni 2022

Enbart beställt take Away

mycket mat, blev chockad över tyngden på lådan. Även najs att salladen vad ljummen

19 feb. 2022

En mycket bra överraskning att upptäcka denna restaurang.
Bra kvalitet och service.
Rekommenderar 100%. 👌🏽

18 feb. 2022

Det här är en ny variant som jag inte stött på någon annanstans. Så fräsch och god! Sist men inte minst - maten är nyttig!
Jag kan verkligen rekommendera det här stället! 👍

18 feb. 2022

Har äntligen hittat den perfekta bowl ställe😍
Bra pris också!

2 mars 2022
18 feb. 2022
18 feb. 2022