Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Lokal

1,5
15 betyg
  • Slöjdgatan 11
    • City, Norrmalm
  • Denna verksamhet har rapporterats som permanent stängd.
Redigera Lokal

I stora lokaler precis vid Hötorget huserar Lokal, en restaurang med fokus på det lokalproducerade och hållbara. Menyn innehåller bland annat bowls och veganburgare och lunchtid kan det bli rusning.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
6 nov 2018

Wow. Har aldrig blivit bemött på ett sämre sätt! Maten var kall även fast vi väntade över 50 minuter för att få in vår lunch så den borde väl varit vällagad? När vi ville betala och lämna kom tjejen bara fram och tog kort... Visa hela »

11 sep 2018 · Uppdaterad

Jag är så besviken. Jag tycker att det är riktigt tråkigt med dåliga restaurangbesök, speciellt om jag har en helt annan förväntning än vad upplevelsen blev. Till att börja med så känns adressen inte som en plats där det finns bra... Visa hela »

26 okt 2018

Ärligt talat, det här är nog den sämsta veganska hamburgaren jag ätit i hela mitt liv och då har jag ändå ätit bottennappet till veganburgare på Prime Burger. Ingen i mitt sällskap var nöjd och det nära att jag bara reste mig och gi... Visa hela »

24 dec 2018

Recension baserat på två luncher. Sett till själva lokalen och atmosfären är den hur härlig som helst! Härlig lokal, bra space mellan platserna och mycket varierat antal sittplatser vid borden. Självklart ett extra plus att det både finns stolar och so... Visa hela »

10 sep 2018

Allt kändes väldigt bra när jag kom in på Lokal för första gången. Snyggt inrett med industrikänsla. Tog en "Het ostburgare" som var långt under förväntan. Smaklöst och torrt, tyvärr. Kändes som att de fryst och micra... Visa hela »

7 okt 2018

Det här är nog den absolut sämsta restaurangen jag besökt i Stockholm. Beställde en het ostburgare. Det tog nästan en timme att få mat, och när vi fick in maten så fick jag en stenhård, genombränd burgare med två lökbitar och lite... Visa hela »

23 maj 2019

Mycket bra lunch. Trevlig personal. Själva lokalen är väl inte roligast direkt

6 jan 2019

Bad service, not welcoming enough! The waitress replaced two of the ingredients in our order without letting us know, nor even asked if we would like to choose/change to something else instead. Not a pleasant place, and for the service and mediocre food offered the price is way too high.

20 feb 2019

Kall burgare utan smak.

29 dec 2018

En pinsam historia

Var där med familjen igår (6 personer). Som andra nämnt, bra inredd restaurang med en meny som lovar gott. Det var tyvärr det enda som var bra.

Beställning:
Vi får beställa ganska snabbt och mat och dryck kommer in efter e... Visa hela »

8 nov 2018

Som lunchställe var nog det ett av de sämsta ställena jag varit på i city. Vi blir fast i entrén, innan vi ens får gå in måste vi bestämma vad vi ska äta, på stående fot med en meny slängt i näven, och sedan ska vi alla be... Visa hela »

7 okt 2018

Hemsk. Dålig service. Medioker mat och vidrig toa...

27 okt 2018

En riktigt katastrof! Aldrig varit med om sådan urusel service i Sverige någonsin...
Ingen vet vad maten innehåller av servicen, och de pratar varken svenska eller bra engelska...Beställer en tryffel men det är en arraksboll med strössel på..
Toalettgol... Visa hela »

7 okt 2018

Arg att jag ens betalade borde bara gått därifrån. Torr smaklös burgare och dålig service. Tittade dessutom in i köket vid betalning vilket såg ut som en katastrof. Kommer aldrig besöka Lokal igen.

4 okt 2018

En riktig bottenupplevelse. Jag och min man gick hit i tron om att vi skulle få en god burgare och en trevlig middag tillsammans. Vi beställde två potobelloburgare, vin och öl. Efter ca 25 minuters väntan får vi in en burgare, vi frågar var den andra är, d... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.