Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Lykke Kaffegårdar Nytorget

5,0
2 betyg
Redigera Lykke Kaffegårdar Nytorget

I Café Strings gamla lokaler vid Nytorget hittas numera Lykke Kaffegårdar, en blandning av café och restaurang som håller öppet från morgon till kväll. Här serveras mat med inspiration från Lykkes egna kaffegårdar varvat med kaffe och drinkar.

Lykke Kaffegårdar slog upp portarna sommaren 2020 och har sedan dess allt mer gått från café till restaurang. Här kan man slinka in under hela dagen för att äta, dricka kaffe och umgås. Inspirationen till maten kommer från Lykkes egna kaffegårdar, bland annat i form av råvaror och smaker från området runt kaffegårdarna. I utbudet finns även naturviner och kreativa drinkar att avrunda dagen med.

Den berömda hörnlokalen på Söder har fortfarande kvar en del av sin retrokänsla, och precis som på Café Strings tid är möblerna till salu. Här satsar man både på maten, drycken och trevligt häng med dj-spelningar och andra inslag. Numera finns även en stor uteservering där det serveras enklare streetfood från en food truck på sommaren. Tanken är att bjuda på en lekfull mötesplats som flödar av Nytorget-vibbar.

Bakom konceptet står bland andra Johan Damgaard, som är grundare av Lykke Kaffegårdar och medgrundare till Johan & Nyström.

Användarbilder på Lykke Kaffegårdar Nytorget Visa alla

  • Lägg till bild
  • Tartarmacka – Bild från Lykke Kaffegårdar Nytorget av Adam L.
  • Bild från Lykke Kaffegårdar Nytorget av Adam L.
  • Fläsksidamacka – Bild från Lykke Kaffegårdar Nytorget av Adam L.
  • Bild från Lykke Kaffegårdar Nytorget av Adam L.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
23 okt 2020 · Uppdaterad

WOW! Otroligt överrraskad. Fick en osannolikt god macka med en bifftartar på (ca 160 kr). Picklad, friterad jordärtskocka, kantareller mm. Herregud så god. Ser ut som ett vanligt café/enklare restaurang, hade inte väntat mig detta. Så klart inte jättebill... Visa hela »

Listad i: Helglunch, Södermalm
21 okt 2022