Lykke Nytorget

4,2
9 betyg
$$
Café
Restaurang
Bar
Lykke Nytorget
4,2
9 betyg

I Café Strings gamla lokaler vid Nytorget hittas numera Lykke Nytorget – en färgsprakande blandning av bar, café, restaurang och livescen som håller öppet från morgon till kväll. Här serveras spännande mat varvat med kaffe och drinkar.

Lykke Nytorget slog upp portarna sommaren 2020 som Lykke Kaffegårdar, men transformerades med tiden allt mer från café till restaurang. Under 2023 stängde man tillfälligt ner för att renovera lokalerna, byta namn och koncept. Numera kan man slinka in här under hela dagen för att äta, dricka kaffe och cocktails, lyssna på musik och hänga med sköna typer.

Den berömda hörnlokalen på Söder har fått sig ett ordentligt ansiktslyft under renoveringen, men den färgsprakande atmosfären har man inte ändrat på. I källaren har Lykke Nytorget byggt en lyssningsbar, där det anordnas frekventa spelningar. Men fokus ligger inte på dans. Här är just lyssningen i fokus, oavsett genre – men en stor dos 00-talsnostalgi utlovas. Förutom dj-spelningar ordnas också andra evenemang, som Yatzyturneringar och musikquiz, i källaren. Till lokalen hör även en stor uteservering där man erbjuder en lekfull mötesplats som flödar av Nytorget-vibbar.

Europeiska influenser färgar menyn, som består av mellanrätter tänkta att delas kring bordet. För den som bara vill ha lite snacks till sin dryck erbjuds även det, samt klassisk brunch på helgerna. På dryckeslistan hittas spännande öl, vin och cocktails, varav de sistnämnda har ett tydligt kaffetema.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,2
9

Recensioner av Lykke Nytorget

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Brunch en lördag.
Fullsmockat, så det gäller att ha tur
Livligt, glatt, skön vibb, ljust och färgglatt.
Avokado, gröt, chia. ost, yogurt etc etc , utbudet är om på de flesta ställen

Blir alltid lika glad av Lykke. En stor och ljus lokal med lekfull och färgglad inredning. Förra veckan startade jag dagen med frukost och kan ha ätit den godaste overnights oatsen jag nånsin smakat!
Det finns mycket att välja på för alla dagens mål, f...

Listad i: Söder

Starta dagen med Lykke ☕️ Recension ur ett frukost perspektiv.

Lokalen är färgglad, självklar och har en skandinavisk touch till sin inredning. Självklar tänker du? Självklar för att vi är på Söder. Allt är lite coolare på Sö...

·

WOW! Otroligt överrraskad. Fick en osannolikt god macka med en bifftartar på (ca 160 kr). Picklad, friterad jordärtskocka, kantareller mm. Herregud så god. Ser ut som ett vanligt café/enklare restaurang, hade inte väntat mig detta. Så klart inte jättebill...

Listad i: Helglunch, Södermalm

Ramlade in på deras uteservering av en slump, vem kan tacka nej till öl i sejdlar? ;)
Första gången drack vi bara lite öl, toppen med en utebar på sommaren! Andra gången åt vi också, dom har jättegoda mackor!

Älskar Lykke! Dem har bara inte underbar kaffe men dessutom superbra grilled sandwiches 😍 Supermysigt lokal men dessutom fin uteservering under varmare tider. Rekommenderar varmt!

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,2
9

Representerar du Lykke Nytorget?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av bar är Lykke Nytorget?

Vi har klassificerat Lykke Nytorget som:

  • Cocktailbar

Vad kostar det att äta på Lykke Nytorget?

Lykke Nytorget ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$).

Vilken typ av mat serveras på Lykke Nytorget?

På Lykke Nytorget serveras bland annat:

  • Internationellt
  • Smårätter
  • Europeiskt

Har Lykke Nytorget uteservering?

Ja, Lykke Nytorget har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du njuter av en öl, ett glas vin eller en drink.

Serverar Lykke Nytorget lunch?

Ja, Lykke Nytorget har lunchserveringar.

Var ligger Lykke Nytorget?

Lykke Nytorget ligger på Nytorgsgatan 38, 116 40, Södermalm. I närheten ligger Tjärhovsplan, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Medborgarplatsen (ca 500m).