Lykke Nytorget

5,0
3 betyg
Redigera Lykke Nytorget

I Café Strings gamla lokaler vid Nytorget hittas numera just Lykke Nytorget – en färgsprakande blandning av bar, café, restaurang och livescen som håller öppet från morgon till kväll. Här serveras spännande mat varvat med kaffe och drinkar.

Lykke Nytorget slog upp portarna sommaren 2020 som Lykke Kaffegårdar, men transformerades med tiden allt mer från café till restaurang. Under 2023 stängde man tillfälligt ner för att renovera lokalerna, byta namn och koncept. Numera kan man slinka in här under hela dagen för att äta, dricka kaffe och cocktails, lyssna på musik och hänga med sköna typer.

Den berömda hörnlokalen på Söder har fått sig ett ordentligt ansiktslyft under renoveringen, men den färgsprakande atmosfären har man inte ändrat på. I källaren har Lykke Nytorget byggt en lyssningsbar, där det kommer att anordnas frekventa spelningar. Men fokus ligger inte på dans. Här är just lyssningen i fokus, oavsett genre – men en stor dos 00-talsnostalgi utlovas. Till lokalen hör även en stor uteservering där man erbjuder en lekfull mötesplats som flödar av Nytorget-vibbar.

Europeiska influenser färgar menyn, som består av mellanrätter tänkta att delas kring bordet. För den som bara vill ha lite snacks till sin dryck erbjuds även det. På dryckeslistan hittas spännande öl, vin och cocktails, varav de sistnämnda har ett tydligt kaffetema.

Användarbilder på Lykke Nytorget Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Lykke Nytorget av Bipasha H.
  • Bild från Lykke Nytorget av Adam L.
  • Fläsksidamacka – Bild från Lykke Nytorget av Adam L.
  • Tartarmacka – Bild från Lykke Nytorget av Adam L.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
23 okt 2020 · Uppdaterad

WOW! Otroligt överrraskad. Fick en osannolikt god macka med en bifftartar på (ca 160 kr). Picklad, friterad jordärtskocka, kantareller mm. Herregud så god. Ser ut som ett vanligt café/enklare restaurang, hade inte väntat mig detta. Så klart inte jättebill... Visa hela »

Listad i: Helglunch, Södermalm
26 feb 2023

Älskar Lykke! Dem har bara inte underbar kaffe men dessutom superbra grilled sandwiches 😍 Supermysigt lokal men dessutom fin uteservering under varmare tider. Rekommenderar varmt!

21 okt 2022