Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Mama Teatern

2,2
9 recensioner
Mama Teatern

Mama är ett rotiserrie med kött som rostas på snurrande spett. Köttet serveras med bröd, grönsaker och dippsåser, och på menyn finns bland annnat kyckling, högrev och italiensk porchetta. Bakom konceptet, som är en del av Teatern, står Marco Baudone från Kornhamnstorg no53.

Se även Mama Kungsgatan

Användarbilder på Mama Teatern Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Mama Teatern av Charlotte A.
  • Bild från Mama Teatern av Charlotte A.
  • Porchetta i pan de cristal – Bild från Mama Teatern av Katarina D.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
13 jan 2020

Mama var mitt första besök i Teatern efter att mina kollegor pratat så gott om det.
Jag tycker det var helt okej, men inte så bra som mina kollegor sagt.

Jag tog en Ceasarsallad som gjorde det den skulle, men inte mycket mer. Själva salladen var god men det v... Visa hela »

16 mar 2019

Jag får alltid beslutsångest när jag besöker Teatern. Det finns nog ingenting som jag ätit där som inte smakat gott, håller verkligen hög klass och lever upp till sitt rykte om att vara ett av Stockholms bästa food court.

MAMAs nish "Ro... Visa hela »

29 jan 2019

Pan de crystal (kan diskuteras om det verkligen är det men gott var det iaf) med porchetta var asgod, fettig och behaglig. En öl på detta och AWn är komplett.
Har endast testat stället en gång men nöjd var jag och kan lätt rekommendera Mama's, om du... Visa hela »

3 jan 2016

Porchettan bäst!

7 dec 2015

Till skillnad från Nahrin A så var jag på Mama dagen efter öppning och då hade de lyckats på ordning på logistiken så jag hann knappt stoppa ner kortet innan min mat var klar. Det kändes att de var lite besvikna på sin egen logistik frå... Visa hela »

2 jan 2020

Så smaklöst, kall och äcklig mat

5 maj 2019

Pulled beef burgaren var så dålig att den borde ha reklamerats om jag nu inte hade tagit den som takeaway. Bränt torrt bröd, sega hårda köttbitar (knappast pulled beef) Utan tvekan den sämsta burgaren jag någonsin ätit, knappt ätbar. Alla i sä... Visa hela »

16 jun 2019

Sämste ever! Gick för att hämta mat fick ingen

12 sep 2018

Priset för maten är betydligt lägre än vad Mama begär när jag hämtar maten. Personalen helt oförstående då jag upprört påtalar. De hänvisar till "chefen" och att priset ändrats sedan länge. Urdåligt att int... Visa hela »