Här hittar du Stockholms bästa fågelrestauranger

Här hittar du Stockholms bästa fågelrestauranger

Chicken wings, hot wings, svensk gårdskyckling, confiterad anka och fjäderbeklädd streetfood från hela världen. Fågel har blivit ett hett inslag på Stockholms krogscen. Unna dig lite comfort food från andra sidan Atlanten eller dela på en helgrillad kyckling från det hållbara rotisseriet - nedan visar vi vägen till Stockholms bästa fågelrestauranger, både helgjutna koncept och krogar med en eller ett par goda fågelrätter på menyn.

Innehållsförteckning
  1. Stockholms bästa fågelrestauranger
    1. Bird – Fullfjädrat koncept
    2. Ho's – Kinesiska specialiteter
    3. Folkparken – Rökt och grillat

Stockholms bästa fågelrestauranger

Bird

Hemsida

Fullfjädrat koncept

Den här centrala fågelrestaurangen satsar helhjärtat på fjäderfä i form av nytänkande streetfood från hela världen, dessutom med fokus på småskalig produktion och bra djurhållning. Testa allt från "buttermilk fried chicken" till koreansk kycklingburgare och karibiska kycklingtacos, och kombinera med en cocktail om du känner för det.

Ho's

Hemsida

Kinesiska specialiteter

Ho's är en av stans mest omtyckta och hyllade kinesiska krogar – här flockas både stammisar och andra gäster för att mätta magen med genuina rätter från Hongkong och andra kinesiska kök. På menyn hittar du bland annat flera specialiteter med fågel, såsom friterad anka och kyckling.

Folkparken

Rökt och grillat

Sugen på kycklingvingar och BBQ? Då har du kommit rätt. Folkparken på Sveavägen erbjuder amerikansk BBQ med en internationell touch, inspirerat av såväl Brooklyn i NYC som Vesterbro i Köpenhamn. I den industribetonade lokalen kan du även kombinera maten med mikrobryggd öl på kran.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

Redaktörer

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.

;