Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Kornhamnstorg no53

4,0 • 4 recensioner
Kornhamnstorg no53

Kornshamnstorg no53 sällar sig till krogskaran som har gjort Gamla Stan lite hetare på senare år. Insup den familjära atmosfären över lite smårätter med utsikt över torget, eller satsa på en stilfull afterwork i baren.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Jag har ätit deras flat bread några gånger och de är goda inget speciellt. Jag har även varit här på lunchen och den är i gamla stan-mått mätt väldigt prisvärd och hög leverans. Servicen är trevlig men inte så snabb och... Visa hela »

Det är alltid kul att testa nyöppnade ställen, och extra kul när det är hypade ställen som sen också uppfyller förväntningarna.

Först och främst ett grymt trevligt ställe. Ännu trevligare än vad jag hade hoppats. Hö... Visa hela »

Supertrevligt ställe med god mat till rimliga priser. Alla rätter jag har smakat har hållit hög klass och det är ett kul inslag med deras goda pizzor.

Fantastiskt mysig lokal, med grymt läge, och väldigt bra mat. Vi var fyra grabbar som tog in två olika pizzor, burgare och tonfisken (från sommarmenyn) som vi delade på, och alla var jättenöjda.