Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Mancini

4,2
11 recensioner
Redigera Mancini
Mancini

Populära lyxitalienaren Mancini ligger lite undangömt men lockar med mysig atmosfär och matlagning i världsklass. Hit kommer inte minst paret som gärna lägger lite extra på både à la carten och avsmakningsmenyerna. Missa inte heller det tjusiga vinvalvet från 1800-talet.

Användarbilder på Mancini Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
12 mar 2019

Skulle säga att det var här jag upptäckte och förälskade mig i charkuterier. Trodde länge att det var den här nivån alla italienare levererade, vilket har lett till flertal besvikelser genom åren.
Sjukt bra för både familjen eller dejten.

17 jan 2016

Helt klart en av de bästa, kanske den allra bästa, italienaren i stan. Testade fyra rätter varav alla var riktigt bra. Servicen var utomordentlig och mycket vänlig, toppbetyg. Priserna är tilltagna, men med all rätt tycker jag. Trevlig lokal som passar de flesta tillfä... Visa hela »

10 feb 2019

Absolut, käket är kanon men alltså lokalens akustik är på alla sätt vedervärdig. Du känner dig lätt obekväm om du råkar hamna i mittgången, då precis hela lokalens olivoljiga munnars konversationer studsar runt dig.

Vi b... Visa hela »

22 dec 2014

Bästa italienaren i stan! Provade sist deras 9 rätters meny som var helt fantastiskt. Om jag måste säga något negativt så är det att lokalen blir väldigt stimmig när den är fullsatt (vilket den oftast är), dock går det att rädda up... Visa hela »

14 dec 2017

God mat och trevlig service men tycker inte riktigt de motsvarade förväntningarna eller prisbilden.

9 jan 2016

Otroligt god mat här

28 dec 2015

Fantastisk restaurang på alla sätt och vis. Vi tog 9 rätters avsmakningsmeny som var helt delikat. Rekommenderas starkt om ni ska hit. Mysig och trevlig inredning. Trevlig personal. Bästa Italienska restaurang jag varit på. Toppbetyg!

17 jun 2017

Bra restaurang men tror jag lyckades välja helt fel maträtter från menyn därför drar det ner mitt betyg! Väldigt mysig restaurang med mycket trevlig och kunnig servicepersonal! Buffelmozarellan jag åt till förätt var underbart smakrik och god! Till huvu... Visa hela »

10 mar 2017

Ta T-bone steak, dyr men grym.

6 jan 2017

Väldigt gott och utomordentlig service! Vi provade deras 9-rätters avsmakningsmeny och den var kanon. Det var alldeles lagom tempo mellan rätterna och smakade utsökt. Särskilt ravioli och hasselnötsglassen :-) Liten och mysig lokal. Detta är en finare restaurang oc... Visa hela »

17 okt 2015

Smak, Atmosfär, kvalité och service i toppklass! Bästa italienaren!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.