Märtha Restobar & Terrace

4,0
2 betyg
$$
Restaurang
Bar
Märtha
4,0
2 betyg
Märtha i en mening: 100 år gammalt fartyg som har förvandlats till en social mötesplats med utsikt över Riddarfjärden.

Mat, dryck och evenemang på historiskt ångfartyg

På Söder Mälarstrand hittar du det 100 år gamla fartyget MS Kronprinsessan Märtha, en social mötesplats på vattnet med mat, dryck och evenemang på ett och samma ställe. Här kan du slå dig ner i solen på takterrassen och beundra utsikten över Riddarfjärden.

Stockholm är känt för sina vackra vyer över vattnet, och om du vill få ut det mesta av det kan du besöka Märtha på Söder Mälarstrand. Det gamla ångfartyget har bland annat varit midnattsexpress i Norge, blockadfartyg under kriget och tillbringat några år i Karibien. Numera är fartyget en social mötesplats där man kan äta, dricka drinkar och ta del av olika evenemang såsom livespelningar, dj:s, vinprovningar och workshops.

På somrarna är den soliga takterrassen ett vattenhål för alla som vill äta eller ta en AW. Här serveras skaldjur, fisk och pizza, men också öl, vin och drinkar. På menyn hittar man även en ost- och charkbricka som kan sköljas ner med något i glaset. Från och med sommaren 2024 har den historiska skorstenen dessutom förvandlats till en cavabar, där man kan sippa på cava i en lounge med utsikt över Stadshuset. För svalare dagar finns även bar och sittplatser inomhus i gemytlig båtstil.

Det går även att ha möten och fest på det historiska fartyget, vars inom- och utomhuslokaler går att hyra för privata sammankomster och företagsevent. I salongen och vinbaren kan man ha lunch, middag och mingel, och det går även att boka fördäcket i flera plan, med bar vid vattnet, eller skåla på takterrassen.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
2
Google-logo
Google
4,8
38

Recensioner av Märtha

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Jag fick till en AW här på en av sommarens sista kvällar, och vad glad jag är för det!

En uteservering på en båt, med en av Stockholms finaste utsikter; och är det kyligt kan man enkelt sätta sig inne med lika bra utsikt!

Trevlig pe...

sjukt trevliga personal

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
2
Google-logo
Google
4,8
38

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Märtha Restobar & Terrace?

På Märtha Restobar & Terrace serveras bland annat:

  • Skaldjur
  • Europeiskt
  • Pizza

Vad kostar det att äta på Märtha Restobar & Terrace?

Märtha Restobar & Terrace ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$).

Har Märtha Restobar & Terrace uteservering?

Ja, Märtha Restobar & Terrace har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du äter eller tar en drink.

Vilken typ av stämning är det på Märtha Restobar & Terrace?

Vi skulle beskriva stämningen på Märtha Restobar & Terrace som mysig och lite lugnare.

Var ligger Märtha Restobar & Terrace?

Märtha Restobar & Terrace ligger på Söder Mälarstrand, Kajplats 16, 118 25, Södermalm. I närheten ligger Hornsgatan. Närmsta tunnelbana är Zinkensdamm (ca 350m).