Max Hamburgare Hamngatan

2,3
7 betyg
$
Hamburgerrestaurang
Hemsida
Max
2,3
7 betyg
Hemsida

På hörnet Kungsträdgårdsgatan/Hamngatan hittar du Max Hamburgare. Kedjan har gjort sig kända för att ligga i framkant när det kommer till att erbjuda ett vegetariskt och veganskt utbud av burgare. Här finns självservice och en uteservering när vädret tillåter.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Max Användarbilder

Recensioner av Max

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
15 mars 2020

Lunch en vardag = jätte mycket folk. har faktiskt aldrig ätit på Max restaurang men var här med jobbet, jag tog en sallad med halloumi och var helt okej faktiskt. Dock tycker jag man får lite lite mat för priset. Men var mycket krims krams i och halloumin var väl... Visa hela »

24 nov. 2020

En av Maxs mindre restauranger, i hörnan vid Kungsträdgården. Stimmigt och ofta fullsatt. Mindre uteservering på sommaren.

19 juli 2019

Jag gillar Max. Det är bra hamburgare för snabbmat. Deras pommes suger dock
Men jag ogillar denna Max på hamngatan. ALLTID proppfullt, stökigt och kaos.
Panik

1 apr. 2023

Segare än britt-Marie på att få fram maten, svin kall mat också

26 feb. 2018

Bästa snabbmatskedjan och halloumiburgaren i Stockholm! Halloumi UMAMI serveras med de perfekta tillbehören; tryffelmajo, picklad rödlök och tomat, men panerad halloumi och briochebröd. Stort plus för att de är den snabbmatskedja som är framkant när det g... Visa hela »

16 aug. 2018

Det här betyget går ut till deras nya halloumi burgare, den bästa burgaren jag ätit på MAX någonsin!

Det enda jag inte gillar med denna skapelse är att jalapeño röran smakar bostongurka och är för sötsliskig, jag gillar bost... Visa hela »

22 jan. 2022

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

12 okt. 2022

Jobba aldrig här. Blev dåligt behandlad