Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Miss Behave

3,6
9 betyg
Redigera Miss Behave
Miss Behave

I Tullhus 2 på Skeppsbrokajen flödar de amerikanska sailor-vibbarna. Här kan man hitta romdrinkar, mojitos, hamburgare och ”sea and junk food royal”. Pricka in en livespelning, kör en afterwork i baren och missa inte den stora uteserveringen mitt på kajen när solen skiner.

Användarbilder på Miss Behave Visa alla

  • Lägg till bild
  • En cheeseburgare med karamelliserad lök – Bild från Miss Behave av Jenny Q.
  • Sallad med grönkål och krispig kyckling – Bild från Miss Behave av Annelie V.
  • Bild från Miss Behave av Katarina D.
  • Saftiga burgare, pommes ingår alltid – Bild från Miss Behave av Annelie V.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
23 aug 2018

Precis vid vattnet med utsikt över Stockholm. En sommarfest med jobbet passade perfekt här. Goda drinkar och riktig sailor inredning! Ceasarsallad med twist gjorde en positivt överraskad. Välkomnade och avslappnad känsla,Ett bra helhets intryck!

30 okt 2018

Nu har jag varit här vid ett par tillfällen. Helt ärligt är det främst för uteservering och utsikten. Jag gillar deras softa casual bar för häng, i solen med en god öl i handen.
Fantastisk utsikt- läget har sina förmåner!
Servise... Visa hela »

Listad i: Uteservering
27 maj 2018 · Uppdaterad

Miss Behave är väldigt trevligt på sommaren. Maten kanske inte är mer än godkänd men den glada atmosfären och läget drar upp betyget.
Menyn är amerikansk med hamburgaren som triumf, faktiskt en av de bättre hamburgarna i Stockholm just nu. ... Visa hela »

2 jul 2020

Bleka burgare till ett högt pris. Brödet var ok, köttet sådär. Saknade salt och en aning krydda. Pommesen var goda, men blue cheese dippen smaklöst. Dippen hade en väldigt mjölkig konsistens, jag föredrar en mer fast konsistens där man kan få... Visa hela »

28 nov 2016

Testade Miss Behave i helgen och är väldigt nöjd med besöket. Mycket trevligt bemötande av tjejen som tog hand om oss. Burgaren (standard dubbel cheese) var stabil. Gott kött som var bra stekt. Inga krusiduller. Den kvalar inte in bland de absolut godaste, men i skaran... Visa hela »

22 nov 2016

Fantastiskt god burgare!!

21 okt 2017

Fantastisk bartender/servitris som sprang nästan hela vägen upp till Slussen efter oss för att återlämna min sambos plånbok som han tappat inne på stället. En riktig hjälte!

24 nov 2016

Grymt ställe, grymma burgare & fantastisk öl :-)

7 jul 2018

Åt deras shrimp roll och mått riktigt illa efter denna. Vi fick även vänta länge på maten och även dryck.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.