Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Miss Behave

4,3 • 3 recensioner
Miss Behave

I Tullhus 2 på Skeppsbrokajen flödar de amerikanska sailor-vibbarna. Här kan man hitta romdrinkar, mojitos, hamburgare och ”sea and junk food royal”. Pricka in en livespelning, kör en afterwork i baren och missa inte den stora uteserveringen mitt på kajen när solen skiner.

”We're the crew, you're the captain”, så lyder mottot på Miss Behave – en bar och restaurang som har anammat sjömanstemat till fullo. ”Besättningen” klär sig i randiga tröjor, och om du inte redan har en tatuering så kanske ett besök här kan inspirera till lite bläck. För den som vill inleda kvällen med något att dricka finns det gott om både extravaganta cocktails och öl från Miss Behaves alldeles egna Höganäs Bryggeri. Givetvis hittas även ett stadigt utbud av ”rom on the rocks” i baren.

Inne i lokalen omges du av rustika träbord, industrimöbler och eklektisk konst som pryder väggarna. Här kan man inte bara ta en drink och lyssna på musik, utan även få sig ett ordentligt skrovmål i amerikanskt stuk. På menyn hittar du rätter med influenser från den amerikanska öst- och västkusten. Vid sidan om clam chowder, ribs och maffiga desserter serveras bland annat ett gäng olika hamburgare som tillagas enligt Heston Blumenthal-metoden. Välj mellan allt från "California Classic" till "Upper East Burger" och avrunda med en maffig shake med choklad och jornötssmör om du orkar.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Fredric E.

Fantastiskt god burgare!!

Adam L.
Bo M.

Grymt ställe, grymma burgare & fantastisk öl :-)