Miss Behave

3,6
9 betyg
$$
Restaurang
Bar
Miss Behave
3,6
9 betyg

I Tullhus 2 på Skeppsbrokajen flödar de amerikanska sailor-vibbarna. Här kan man hitta romdrinkar, mojitos, hamburgare och ”sea and junk food royal”. Pricka in en livespelning, kör en afterwork i baren och missa inte den stora uteserveringen mitt på kajen när solen skiner.

”We're the crew, you're the captain”, så lyder mottot på Miss Behave – en bar och restaurang som har anammat sjömanstemat till fullo. ”Besättningen” klär sig i randiga tröjor, och om du inte redan har en tatuering så kanske ett besök här kan inspirera till lite bläck. För den som vill inleda kvällen med något att dricka finns det gott om både extravaganta cocktails och öl från Miss Behaves alldeles egna Höganäs Bryggeri. Givetvis hittas även ett stadigt utbud av ”rom on the rocks” i baren.

Inne i lokalen omges du av rustika träbord, industrimöbler och eklektisk konst som pryder väggarna. Här kan man inte bara ta en drink och lyssna på musik, utan även få sig ett ordentligt skrovmål i amerikanskt stuk. På menyn hittar du rätter med influenser från den amerikanska öst- och västkusten. Vid sidan om clam chowder, ribs och maffiga desserter serveras bland annat ett gäng olika hamburgare som tillagas enligt Heston Blumenthal-metoden. Välj mellan allt från "California Classic" till "Upper East Burger" och avrunda med en maffig shake med choklad och jornötssmör om du orkar.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,6
9

Recensioner av Miss Behave

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Precis vid vattnet med utsikt över Stockholm. En sommarfest med jobbet passade perfekt här. Goda drinkar och riktig sailor inredning! Ceasarsallad med twist gjorde en positivt överraskad. Välkomnade och avslappnad känsla,Ett bra helhets intryck!

·

Miss Behave är väldigt trevligt på sommaren. Maten kanske inte är mer än godkänd men den glada atmosfären och läget drar upp betyget.
Menyn är amerikansk med hamburgaren som triumf, faktiskt en av de bättre hamburgarna i Stockholm just nu. ...

Nu har jag varit här vid ett par tillfällen. Helt ärligt är det främst för uteservering och utsikten. Jag gillar deras softa casual bar för häng, i solen med en god öl i handen.
Fantastisk utsikt- läget har sina förmåner!
Servise...

Listad i: Uteservering

Bleka burgare till ett högt pris. Brödet var ok, köttet sådär. Saknade salt och en aning krydda. Pommesen var goda, men blue cheese dippen smaklöst. Dippen hade en väldigt mjölkig konsistens, jag föredrar en mer fast konsistens där man kan få...

Testade Miss Behave i helgen och är väldigt nöjd med besöket. Mycket trevligt bemötande av tjejen som tog hand om oss. Burgaren (standard dubbel cheese) var stabil. Gott kött som var bra stekt. Inga krusiduller. Den kvalar inte in bland de absolut godaste, men i skaran...

Fantastiskt god burgare!!

Fantastisk bartender/servitris som sprang nästan hela vägen upp till Slussen efter oss för att återlämna min sambos plånbok som han tappat inne på stället. En riktig hjälte!

Grymt ställe, grymma burgare & fantastisk öl :-)

Åt deras shrimp roll och mått riktigt illa efter denna. Vi fick även vänta länge på maten och även dryck.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,6
9

Representerar du Miss Behave?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av bar är Miss Behave?

Vi har klassificerat Miss Behave som:

  • Cocktailbar
  • Ölbar

Vilken typ av mat serveras på Miss Behave?

På Miss Behave serveras bland annat:

  • Amerikanskt
  • Hamburgare

Vad kostar det att äta på Miss Behave?

Miss Behave ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$).

Har Miss Behave uteservering?

Ja, Miss Behave har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du äter eller tar en drink.

Är Miss Behave barnvänligt?

Ja, vi har kategoriserat Miss Behave som en restaurang som passar att ta med sig barnen till.

Var ligger Miss Behave?

Miss Behave ligger på Tullhus 2, Skeppsbrokajen, 11130, Gamla stan. I närheten ligger Slussen. Närmsta tunnelbana är Slussen (ca 350m).