Mondo Tapas Bar

4,2
5 betyg
$$
Tapasrestaurang
Mondo Tapas Bar
4,2
5 betyg

Avslappnad tapasbar med latinamerikanska influenser

Tapasbaren Mondo Tapas Bar på Odengatan nära Odenplan bjuder på influenser från Spanien, Latinamerika, Mexiko och Medelhavsområdet. Här kan man dela på smårätter, hänga i baren och sippa på drinkar före eller efter maten.

Mondo Tapas Bar har ett trettiotal olika tapas på menyn; här serveras allt från kött och skaldjur till vegetariska tapas, och det går även att beställa in en hel avsmakningsmeny att festa loss på. Influenserna kommer både från Spanien och Sydamerika, och smakerna präglas exempelvis av vitlök, aioli och chili. Här kan såväl par som större sällskap umgås över lite smårätter och något att dricka till. Restaurangen har även en bar där man kan mötas upp över en afterwork eller inleda kvällen med en fördrink, ett glas cava eller lite sangria på spanskt vis.

Inne i lokalen samsas fransprydda lampor i olika färger, mönstrade mattor, enkla trämöbler och tunga draperier. Här ska det vara avslappnat, genuint och stämningsfullt, oavsett om man kommer för att äta eller ta något i baren. På somrarna kan man sitta på uteserveringen några steg från korsningen Odengatan och Sveavägen nära Odenplan och kolla in folklivet. Mondo Tapas Bar erbjuder även mat att beställa för avhämtning om man vill äta hemma.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Mondo Tapas Bar Användarbilder

Recensioner av Mondo Tapas Bar

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
14 jan. 2019

Det bästa med tapas är att man får möjligheten att prova många olika rätter under en och samma kväll. Jag och mitt sällskap beställde in sju rätter totalt och alla var goda. Det säger en del! Alla klassiska tapasrätter finns på meny... Visa hela »

9 maj 2019

Bra tapasställe stenkast från Odenplan/Sveavägen. Ibland lite seg service.

30 jan. 2020

Trevligt ställe med bra stämningen.
Tyvärr var flera av våra rätter kalla och maten kom in efter ca 5 minuter efter vi beställt...
personalen var väldigt tillmötesgående och drog av de rätterna från vår nota! De andra rät... Visa hela »

31 okt. 2023

Asså helt klart Stockholms bästa tapas. Fantastik servis. Mysigt och verkligen en resturang för alla. Både par familjer och företag. Har varit där flera gånger och det blir bara bättre och bättre

31 okt. 2023

God mat, trevlig personal och trevlig miljö. Perfekt för att möta vänner eller en enkel dejt 👍