Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Mondo Tapas Bar

0,0 • 0 recensioner
Mondo Tapas Bar

Tapasbaren Mondo Tapas Bar på Odengatan nära Odenplan bjuder på influenser från Spanien, Medelhavet och Latinamerika. Här kan man dela på smårätter, hänga i baren och sippa på drinkar före eller efter maten.

Mondo Tapas Bar har ett trettiotal olika tapas på menyn; här serveras allt från kött och skaldjur till vegetariska tapas, och det går även att beställa in en hel avsmakningsmeny att festa loss på. Influenserna kommer både från Spanien och Sydamerika, och smakerna präglas exempelvis av vitlök, aioli och chili. Här kan såväl par som större sällskap umgås över lite smårätter och något att dricka till. Restaurangen har även en bar där man kan mötas upp över en afterwork eller inleda kvällen med en fördrink, ett glas cava eller lite sangria på spanskt vis.

Inne i lokalen samsas frans-prydda lampor i olika färger, mönstrade mattor, enkla trämöbler och barlagda tegelväggar i medelhavsstil. Här ska det vara avslappnat, genuint och stämningsfullt, oavsett om man kommer för att äta eller ta något i baren. På somrarna kan man sitta på uteserveringen några steg från korsningen Odengatan och Sveavägen nära Odenplan och kolla in folklivet. Mondo Tapas Bar erbjuder även mat att beställa för avhämtning om man vill äta hemma.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Mondo Tapas Bar!