Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Mondo Tapas Bar

3,7
3 recensioner
Mondo Tapas Bar

Tapasbaren Mondo Tapas Bar på Odengatan nära Odenplan bjuder på influenser från Spanien, Medelhavet och Latinamerika. Här kan man dela på smårätter, hänga i baren och sippa på drinkar före eller efter maten.

Mondo Tapas Bar har ett trettiotal olika tapas på menyn; här serveras allt från kött och skaldjur till vegetariska tapas, och det går även att beställa in en hel avsmakningsmeny att festa loss på. Influenserna kommer både från Spanien och Sydamerika, och smakerna präglas exempelvis av vitlök, aioli och chili. Här kan såväl par som större sällskap umgås över lite smårätter och något att dricka till. Restaurangen har även en bar där man kan mötas upp över en afterwork eller inleda kvällen med en fördrink, ett glas cava eller lite sangria på spanskt vis.

Inne i lokalen samsas frans-prydda lampor i olika färger, mönstrade mattor, enkla trämöbler och barlagda tegelväggar i medelhavsstil. Här ska det vara avslappnat, genuint och stämningsfullt, oavsett om man kommer för att äta eller ta något i baren. På somrarna kan man sitta på uteserveringen några steg från korsningen Odengatan och Sveavägen nära Odenplan och kolla in folklivet. Mondo Tapas Bar erbjuder även mat att beställa för avhämtning om man vill äta hemma.

Användarbilder på Mondo Tapas Bar

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
14 jan 2019

Det bästa med tapas är att man får möjligheten att prova många olika rätter under en och samma kväll. Jag och mitt sällskap beställde in sju rätter totalt och alla var goda. Det säger en del! Alla klassiska tapasrätter finns på meny... Visa hela »

9 maj 2019

Bra tapasställe stenkast från Odenplan/Sveavägen. Ibland lite seg service.

30 jan 2020

Trevligt ställe med bra stämningen.
Tyvärr var flera av våra rätter kalla och maten kom in efter ca 5 minuter efter vi beställt...
personalen var väldigt tillmötesgående och drog av de rätterna från vår nota! De andra rät... Visa hela »