Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

N'YOI Ramen & Cocktails

4,3
13 betyg
Redigera N'YOI Ramen & Cocktails

På det lilla torget intill Verkstadsgatan, i korsningen Långholmsgatan/Högalidsgatan, hittar du sedan hösten 2021 ramenrestaurangen N'YOI som satsar på japanska smaker i kombination med goda cocktails, barhäng och dj:s. Menyn erbjuder en blandning av ramen, smårätter och asiatiska specialiteter som du kan skölja ner tillsammans med nytänkande drinkar med spännande smaker.

Till N'YOI i Hornstull kommer den som vill hälsa på det kulinariska Japan. Ett kök som erbjuder långt mer än bara sushi. YOI betyder gott, eller bra, på japanska – och du uttalar restaurangens namn som Enjoy, från engelskans njut. Här passar alla typer av sammankomster, oavsett om det är vardag eller helg. En middag med kompisarna, after work med kollegorna eller firande med familjen – på menyn hittas något för alla smaker och stora som små.

Ramen med kyckling eller grönsaker, udon-nudlar, sashimi, bao eller crispy pork är några exempel på vad du hittar på middagsmenyn. Från cocktailmenyn kan man välja exempelvis Japanese Highball, Hanoko San eller Senpai Fashioned.

Miljön på N'YOI bjuder in till en hemtrevlig och festlig stämning, stimmigt men avslappnat. Slink in för en drink efter jobbet eller boka bord för dig och ditt sällskap.

Användarbilder på N'YOI Ramen & Cocktails Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från N'YOI Ramen & Cocktails av Catrin M.
  • Bild från N'YOI Ramen & Cocktails av Catrin M.
  • Katsu curry udon – Bild från N'YOI Ramen & Cocktails av Caroline S.
  • Bild från N'YOI Ramen & Cocktails av Caroline S.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
18 maj 2022

Väntade mig mer av stället. Lokalen är ganska tråkigt inrett. Service är också väldigt låg. Vi är få som är i restaurangen, har ingen aning varför servicen uteblir. Vi får inte frågan om det är bra, vill ni har nå... Visa hela »

20 nov 2021

Litet ställe med liten meny som levererar. Jag älskar konceptet ramen och drinkar! Maten är smakrik och drinkarna intressanta, godast var helt klart deras Katsu curry udon. Det är inte ett ställe som man spenderar en helkväll på men den kan absolut starta där... Visa hela »

18 jan 2023

Favoritställe! Suverän mat till rimliga priser.

18 jun 2022

Trevligt fredagshäng med snygg inredning. Känns som en kombo av japan och hornstull. Somriga drinkar!

11 dec 2021

17 jul 2022

7 nov 2021

7 nov 2021

7 nov 2021

28 nov 2021

28 okt 2021

7 nov 2021

7 nov 2021