Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Lasse i parken

2,9
9 recensioner

Lasse i parken

2,9
9 recensioner
Lasse i parken

Söderoasen Lasse i Parken är omtalad för sin avskilda, frodiga trädgård mitt i stan. På sommaren är det här en av Södermalms mest välbesökta uteserveringar med lantlig och familjär storstadstouch. Den historiska byggnaden från 1730-talet har därför fått bevara det gamla i upphottat format för att sätta den speciella Lasse i parken-prägeln.

Användarbilder på Lasse i parken Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Lasse i parken av Catrin M.
  • Rå kyckling – Bild från Lasse i parken av Valie H.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
18 sep 2019

Mysig uterestaurang och bar på sommaren, med flera konserter i den lummiga trädgården. Stenkast från Hornstull, till vänster precis innan Västerbron.

6 aug 2020

Jag beställde en rimmad lax och dillstuvade potatis som kostade 185 kr. Jag blev riktigt besviken på maten, helt okej men för det priset borde det vara mer kärlek till maten. Det är miljön som gör att jag skulle vilja komma tillbaka. Deras uteservering är i e... Visa hela »

6 mar 2018 · Uppdaterad

Bara varit här på julbord. Mysiga lokaler men i övrigt "sådär."

30 nov 2018

Vilket mysigt sommarhak! En liten gömd pärla mitt i söderstan. Otroligt trevligt med livemusik och sitta utomhus i deras trädgård. Tyvärr är utbudet på allergivänliga alternativ dåligt, hoppas att de ändrar sin meny framöver. Trots det d... Visa hela »

6 mar 2018

Mysigt ställe, främst på sommaren då de har en unik trädgård med många platser. Under sommarkvällarna har de även ett musikschema som lockar långa köer, med internationella och lokala artister. Maten är klassisk husman, mycket köt... Visa hela »

21 dec 2018

Käkade ett fantastiskt gott julbord. Inte stans största men allt smakade utsökt och en extra eloge till personalen som skötte logistiken perfekt och såg till att det aldrig saknades något.
Mysiga lokaler, lite som landet mitt i stan!
Hit kommer jag gärna... Visa hela »

22 sep 2016

Man slarvar bort läget. Lunchen överprissatt o servicen nonchalant

30 jun 2019

När jag åt min ceasersallad upptäckte jag blod i kycklingen. När jag gick tillbaka med maten sa kocken att det alltid är blod vid kycklingbenet och såg otroligt irriterad ut. Sedan ifrågasatte han om jag någonsin tillagat kyckling, dum fråga, efter d... Visa hela »

1 aug 2018

Har deformerade ryggkotor och kan inte sitta på deras ”trädgårdsmöbler” läs pinnstolar. Fick först hjälp med en bättre stol då det RUSAR fram en annan man (läs idiot) och SLITER bort den. När jag fortfarande sitter. ”Passar... Visa hela »