Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Chelas

3,7
11 recensioner
Chelas

På Chelas i Hornstull är det äkta mexikansk mat som gäller. Här serveras middag fram till sent på kvällen och i baren kan man även hitta tequila och andra typiska spritsorter.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
25 jul 2019

Visst är det omöjligt att hitta ett bra mexikanskt ställe.
Nu kan du sluta leta. Chelas har prisvärd mat som mättar och smakar. Deras fishtacos är njam njam. Inordningen är enkel men med fina mys detaljer såsom personliga bilder/tavlor, plantor, detaljer... Visa hela »

Listad i: Brunch/Helglunch
27 jul 2019

Grym mat och service!
Mitt nya favorit ställe, maten är magisk och stämningen är grym! Riktigt bra dags häng!

4 sep 2019

Supergod mat! Härliga smaker såväl på mat- som drinkmenyn. Personalen ger toppenservice utan att för den skull vara för påträngande. Varm, familjär stämning. Rekommenderas verkligen!

15 aug 2019

Maten var en total besvikelse. Cevichen var så stark att den knappt gick att äta. Torsken i cevichen var inte färsk utan från fryst torskrygg, alltså helt torr och stum. Tacosen med flankstek smakade absolut ingenting. Servicen var rörig, vi hade fyra olika servitö... Visa hela »

25 aug 2019

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Trevligt ställe, bra mezcal och cocktails, det enchiladas inte bita något, och det hade inte mycket smak, kanske om de sålde några extra kryddiga såser, eftersom den röda såsen de har antingen, kanske smaken är måttlig eftersom det är i Sverige... Visa hela »

21 aug 2019

Visst är det ok, men..mexikanskt är det kanske mer till namnet än till maten. Cevichen (eller cebiche, det är samma sak) var god, dock lite väl stark för gemene man. När vi begärde få bröd - mycket vanligt för att få ned styrkan i chilin... Visa hela »

8 feb 2020

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Fantastisk mat, bästa mexikanska i Stockholm, inte säker på hur det någonsin skulle kunna få en negativ recension, och btw det är den perfekta mängden kryddighet, det är äkta mexikansk, precis samma eller ännu bättre sedan har försö... Visa hela »

24 okt 2019

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Bra frukost, trevlig personal. Fisken Taco är ett måste prova! Kommer att komma tillbaka för säker 🤩

2 jul 2020

Servitören var aningen påträngande och dryg. Sangriakaraffen vi beställde in i hopp om att åtminstone få ett och ett halvt glas var (för priset på 395 kr, 1 glas kostade 119 kr) var en extrem besvikelse. Karaff och glas var maxade med is och räckte b... Visa hela »

15 aug 2019

Så otroligt god mat! Smakade som äkta mexikansk mat. Dessutom otroligt trevlig personal och mysig vibb!

18 sep 2019

Trevligt bemötande, goda drinkar. Dock svårt att få kontakt via mail.