Naviero Tapas & Vinbar

0,0
0 betyg
Redigera Naviero Tapas & Vinbar

Naviero grundades en gång i tiden i Karlstad och där huserar fortfarande deras första tapas- och vinbar. I restaurangen vid Hornsbergs Strand i Stockolm har man behållit samma grundkoncept, men med mer framåtanda och internationella samt aktuella inslag.

Naviero Tapas & Vinbar är en spansk kvarterskrog som hämtar inslag från alla världens hörn i sin matlagning. Här vill man alltid erbjuda en uppdaterad meny med moderna metoder, i kombination med mer traditionella och klassiska kokkonster.

På Naviero kan man förvänta sig alltifrån spanska tapas till svensk husmanskost med inslag av Mellanösterns mystik och starka kryddor. På menyn hittas flera rätter för såväl köttätaren, fisk- skaldjursälskaren samt vegeterianen. Det finns även en hel del snacks, en barnmeny samt dessert. Är man två i sällskapet, eller fler, kan man välja Navieros avsmakningsmeny med rätter utvalda av kocken, där man garanteras en härlig och varierande smakupplevelse.

Vad gäller dryck finns en generös cocktaillista samt öl och viner från hela världen. Vinlistan är, precis som råvarorna i matlagningen, noggrant komponerad utifrån ett gäng handplockade vinproducenter som du inte kommer över varje dag – allt för att ge er en annorlunda men väl vald smakupplevelse även i glasen.

Naviero välkomnar såväl små som stora sällskap och passar alla vare sig man är familj, ett gäng kollegor, en grupp vänner, ett par eller en som uppskattar en måltid på egen hand.

Grundare av Naviero Tapas & Vinbar är Arian Jalal som har många års erfarenhet av branschen. Tillsammans med sin familj, frun Marielle och deras två söner Adam och Andre, har han drivit restaurangen i Karlstad och gör nu samma här i Stockholm. I och med den nya etableringen har även Silvan Jamal gått in som delägare, som kommer med stor erfarenhet från restaurang- och hotellvärlden.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Naviero Tapas & Vinbar!

Användarbilder på Naviero Tapas & Vinbar Visa alla

  • Lägg till bild