Nonna's Restaurang & Bar

inga betyg
$$
Restaurang
Bar
Nonna's
inga betyg

På den italienska fusionrestaurangen Nonna's strax utanför Solna serveras populära maträtter som pizza, pasta, hamburgare och kött till både lunch och middag. Här finns även en bar för den som vill ta ett glas, samt en ombonad uteservering att slå sig ner på när vädret tillåter.

På Storgatan i Solna hittar man den här gemytliga fusionrestaurangen där à la carte möter klassisk pizzeria. Här finns något för de flesta smaker, såsom italienska pizza- och pastarätter, köttbitar, fiskrätter, kebab och husman. Trevlig service och erfarna kockar skapar en inbjudande atmosfär, och skulle du inte vara hungrig är du välkommen in för ett glas eller en drink.

Krogen håller öppet från tidig lunch till sen middag. Lunchtid serveras en meny som uppdateras dagligen, med ett urval rätter med val av kött, fisk, pasta, sallad eller pizza. Kvällstid utökar man med ännu fler rätter från såväl det italienska köket som internationella och svenska favoriter. Oavsett tid på dagen satsar restaurangen på mat tillagad med kärlek, bland annat görs pastarätterna med färsk pasta och hamburgarna på högrev och oxbringa. För de minsta finns en särskild meny.

Kom in för en smakrik lunch med kollegorna, en drink i gott sällskap eller en middag med familjen. På Nonna's är målet att du alltid ska känna dig välkommen och omhändertagen.

1 Johanna M.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Nonna's Bilder

Recensioner av Nonna's

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Nonna's Restaurang & Bar!
1 Johanna M.

Kontaktinformation

Representerar du Nonna's Restaurang & Bar?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Nonna's Restaurang & Bar?

På Nonna's Restaurang & Bar serveras bland annat:

  • Pizza
  • Hamburgare
  • Internationellt
  • Pasta
  • Husmanskost

Vad kostar det att äta på Nonna's Restaurang & Bar?

Nonna's Restaurang & Bar ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$).

Har Nonna's Restaurang & Bar uteservering?

Ja, Nonna's Restaurang & Bar har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du njuter av en öl, ett glas vin eller en drink.

Serverar Nonna's Restaurang & Bar lunch?

Ja, Nonna's har lunchserveringar.

Kan man beställa take away från Nonna's Restaurang & Bar?

Ja, du kan beställa mat för avhämtning från Nonna's. De erbjuder take away-alternativ så att du kan ta med maten hem eller till picknicken.

Var ligger Nonna's Restaurang & Bar?

Nonna's Restaurang & Bar ligger på Storgatan 15, 171 63, Solna. Närmsta tunnelbana är Solna Centrum (ca 550m).