Restaurang Asplund

4,7
9 betyg
$$
Lunchrestaurang
Asplund
4,7
9 betyg

I ett K-märkt 30-talshus i Solna hittar du den här ambitiösa restaurangen, som erbjuder frukost, lunch, catering, fest och ett exklusivt mötesrum.

Asplund huserar i området Ingenting, inte långt från Pampas Marina. Här möts du av tidlös design kombinerad med internationella smaker från hela världen. Lunchmenyn byts ut varje dag och inkluderar moderna husmansrätter. Restaurangen serverar även affärslunch som bokas i förväg. Den som är morgonpigg kan annars inleda dagen med frukostbuffé.

Restaurangen kan även användas till fester, bröllop, företagsevent, mingel och andra tillställningar. Här finns två plan med plats för 150 firande personer, och vill man ordna ett mindre affärsmöte eller en privat middag med vänner så går även det. Restaurangen har nämligen ett chambre separée för tolv personer som kan kombineras med en skräddarsydd lunch- eller middagsmeny. I samma hus finns även ett träningscenter där konferensen kan drygas ut med ett välbehövligt träningspass.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,7
9

Recensioner av Asplund

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Tog en lunchdejt med en vän! Ligger i Solna. Hade läst bra recensioner om detta ställe så jag såg fram emot att besöka detta ställe. Lunchen kostar 120kr ingår bröd och kaffe. Varje vecka har de olika rätter på menyn, husmanskost men äv...

Hantverksmässigt tillagad mat med mycket kärlek och en stor portion omtanke. Ligger lite undanskymt i området Ingenting, men väl värt en omväg.

Bästa lunchen.
Smakerna, råvarorna och behagligt mätt.
ÄLSKAR deras pizzor, älskar.
Det som ej står på hemsidan är att pizzorna serveras som 1/2 pizza och 1/2 sallad-båda har samma ingredienser! Fantastisk koncept! Mind blowing- lagom "...

Listad i: Lyxlunch, Pizza

Lite svårt att ta sig dit med bil men vi lyckades. Brunchen utmärkt bra och prisvärd. Här hade otroligt god lax! American pancakes på det!

Sedan är restaurangen ganska mysig i sig. (Delar lokal med ett hotell). Tog hit tjejen och hon tyckte om det.

Mycket fräsch brunch, vällagad och god. Mysigt inredd och trevlig personal. Att ta ett pass på gymet innan känns bra för sannvetet. Har även ätit deras härliga luncher, rekommenderas verkligen.

Lunchade här för första gången. Fantastiskt god pizza, speciellt den med oxfilé, vilka fantastiska och annorlunda pizzasmaker! Gillade även lokalen, serveringen och tapenaden/färskorsten till brödet. Kaffe med piano i hotellobbyn ger en avslappnande avslutn...

Otroligt bra frukost, hade allt jag kunde önska mig!! Stjärnställe!

Härlig brunch och lunch. Allt väldigt vällagat och fräscht. Snygg miljö!

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,7
9

Representerar du Restaurang Asplund?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Restaurang Asplund?

På Restaurang Asplund serveras bland annat:

  • Husmanskost
  • Svenskt
  • Europeiskt
  • Internationellt
  • Vegetariskt

Vad kostar det att äta på Restaurang Asplund?

Restaurang Asplund ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$).

Serverar Restaurang Asplund lunch?

Ja, Asplund har lunchserveringar.

Har Restaurang Asplund vegetariska alternativ på menyn?

Ja, Restaurang Asplund har vegetariska alternativ på sin meny för dem som föredrar att äta köttfritt.

Kan man beställa take away från Restaurang Asplund?

Ja, du kan beställa mat för avhämtning från Asplund. De erbjuder take away-alternativ så att du kan ta med maten hem eller till picknicken.

Var ligger Restaurang Asplund?

Restaurang Asplund ligger på Gunnar Asplunds allé 2-4, 17163, Solna. Närmsta tunnelbana är Västra skogen (ca 650m).