Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Restaurang Asplund

4,9 • 7 recensioner
Restaurang Asplund

I ett K-märkt 30-talshus i Solna hittar du den här ambitiösa restaurangen. Här erbjuds inte bara frukost, lunch och lördagsbrunch, utan även catering, fest och ett exklusivt mötesrum. På menyn står bland annat Asplunds egna pizzor som serveras tillsammans med stora portioner sallad.

Asplund huserar i området Ingenting, inte långt från Pampas Marina. Här möts du av tidlös design kombinerad med internationella smaker från hela världen. Lunchmenyn inkluderar allt från moderna, svenska husmanrätter till indiska vegoalternativ, sallad och färska pizzor - en av restaurangens signaturrätter. Pizzorna toppas med exempelvis kallrökt lax och kommer alltid med mycket grönt - ungefär lika mycket sallad som pizza. Den som är morgonpigg kan annars inleda dagen med en tidig frukost, och helgfirare hittar dessutom en populär brunchbuffé som dukas fram på lördagar. I buffén ingår bland annat pizza, småplock, sallader och desserter.

Restaurangen kan även användas för fester, bröllop, företagsevents, mingel och andra tillställningar. Här finns två plan med plats för 150 firande personer, och vill man ordna ett mindre affärsmöte eller en privat middag med vänner så går även det. Restaurangen har nämligen ett chambre separée för tolv personer som kan kombineras med en skräddarsydd lunch- eller middagsmeny. I samma hus finns även ett träningscenter där konferensen kan drygas ut med ett välbehövligt träningspass.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
1 nov 2018

Bästa lunchen.

Smakerna, råvarorna och behagligt mätt.

ÄLSKAR deras pizzor, älskar.

Det som ej står på hemsidan är att pizzorna serveras som 1/2 pizza och 1/2 sallad-båda har samma ingredienser! Fantastisk koncept! Mind blow... Visa hela »

Listad i: Lyxlunch
7 mar 2019

Lite svårt att ta sig dit med bil men vi lyckades. Brunchen utmärkt bra och prisvärd. Här hade otroligt god lax! American pancakes på det!

Sedan är restaurangen ganska mysig i sig. (Delar lokal med ett hotell). Tog hit tjejen och hon tyckte om det.

4 maj 2019

God mat, mysig lokal och väldigt trevlig personal.

Hit går jag igen.

26 jun 2019

Lunchade här för första gången. Fantastiskt god pizza, speciellt den med oxfilé, vilka fantastiska och annorlunda pizzasmaker! Gillade även lokalen, serveringen och tapenaden/färskorsten till brödet. Kaffe med piano i hotellobbyn ger en avslappnande avslutn... Visa hela »

15 feb 2016

Mycket fräsch brunch, vällagad och god. Mysigt inredd och trevlig personal. Att ta ett pass på gymet innan känns bra för sannvetet. Har även ätit deras härliga luncher, rekommenderas verkligen.

10 mar 2017

Otroligt bra frukost, hade allt jag kunde önska mig!! Stjärnställe!

2 mar 2016

Härlig brunch och lunch. Allt väldigt vällagat och fräscht. Snygg miljö!