Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Nook

4,2 • 10 recensioner
Nook

På foodie-haket Nook serveras ambitiös och plånboksvänlig mat med koreanska, svenska och franska inslag. Här erbjuds två olika trerättersmenyer med drag av både streetfood och fine dining, den ena lite lyxigare än den andra. Restaurangen har även en bar i mini-Korea-format som matchar inriktningen.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
7 okt 2018

Spontanbesök på Nook, äntligen fick vi bord. Jag har ätit i baren för några år sen när de öppnade, men då var menyn där inte alls lika bra som nu (hade tänkt ta den om vi inte fick bord i matsalen).

Menyn består av en li... Visa hela »

6 aug 2018

Jättebra ställe! Speciellt när man kombinerar vilken mat du får till vilket pris! Otroligt prisvärt! Spännande och god mat. Enkel men komplex på samma gång! Goda viner, härlig miljö. Litet och ombonat. Trevlig och går mer än gärna... Visa hela »

23 okt 2018

Börjar med summering; enkel men mysig Söder krog med väldigt god mat.

Blev rekommenderad Nook och lämnade city för andra gången på kort tid. Klart godkänd. Två fasta menyer så vi tog var sin för att få ut mesta möjliga s... Visa hela »

31 okt 2018

Som en matnörd/foodie/livsnjutare måste NOOK vara på din bucketlist. Punkt slut.

Skandinasian fine dining i casual, industriell , mörk miljö. Ingen romantik eller mysighet men funktionellt och med moderna inslag

Matparadis med fantasifulla kreationer som... Visa hela »

3 okt 2018

Nu har jag varit här många gånger, både i deras bardel och restaurang. Kan inte mer än säga att jag gillar allt skarpt! Priserna är rätt, maten är riktigt god och känslan i lokalen samt personalen är perfekt. Solen lyser även på de... Visa hela »

27 nov 2015

Inte testat restaurangen MEN baren är fantastisk på sitt personliga vis.

5 mar 2018

Gott och prisvärt i en avslappnad miljö.

5 nov 2015

Coolt ställe som förtjänar sin hype. Lite oklar meny när man först läser den - var osäker om det skulle finnas nåt som skulle falla mig i smaken. Men maten i sig överraskad. Satt i bardelen och åt (mindre meny) och är nyfiken på att gå... Visa hela »

14 jun 2015

Detta betyg var inte helt enkelt för jag väger helt enkelt mellan om Nook är en stark 3a eller svag 4a. Fick bli det sistnämnda! Nook levererar häftiga rätter till ett riktigt schysst pris. Restaurangen är relativt liten med enkel och trevlig miljö. Det som dr... Visa hela »

26 apr 2016

Trevlig restaurang med enkelt och tydligt utbud. Bra cocktailbar i anslutning!