Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Nook

4,0 • 4 recensioner
Nook

På foodie-haket Nook gäller en ambitiös och plånboksvänlig meny med en hel del koreanska och franska inslag. Restaurangen har även en bar i mini-Korea-format som matchar den smala inriktningen. Hit hittar inte minst matintresserade restaurangbesökare runt 30 som vill avnjuta en hel meny. Nook bjuder på två olika trerättersmenyer; en lite enklare variant för 350 kr i långkokstil och en lite lyxigare för 400 kr med innovativa finsmaker. På Nook möts drag av både streetfood och fine dining.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Fredrik J.

Inte testat restaurangen MEN baren är fantastisk på sitt personliga vis.

Christina N.

Coolt ställe som förtjänar sin hype. Lite oklar meny när man först läser den - var osäker om det skulle finnas nåt som skulle falla mig i smaken. Men maten i sig överraskad. Satt i bardelen och åt (mindre meny) och är nyfiken på att gå... Visa hela »

Fredrik F.

Detta betyg var inte helt enkelt för jag väger helt enkelt mellan om Nook är en stark 3a eller svag 4a. Fick bli det sistnämnda! Nook levererar häftiga rätter till ett riktigt schysst pris. Restaurangen är relativt liten med enkel och trevlig miljö. Det som dr... Visa hela »

Samuel B.

Trevlig restaurang med enkelt och tydligt utbud. Bra cocktailbar i anslutning!