Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Hellstens Glashus Bar och Restaurang

3,3
10 recensioner

Hellstens Glashus Bar och Restaurang

3,3
10 recensioner
Hellstens Glashus Bar och Restaurang

Bakom glasfasaden på Wollmar Yxkullsgatan – i anslutning till boutiquehotellet Hellstens Glashus – hittas denna restaurang och bar som är inhyst i New York-doftande gamla industrilokaler. Här kan man äta, ta en afterwork och lyssna på livemusik mellan barlagda tegelväggar och mönstrade mattor.

Användarbilder på Hellstens Glashus Bar och Restaurang Visa alla

  • Lägg till bild
  • Toast Skagen. – Bild från Hellstens Glashus Bar och Restaurang av Caroline L.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
20 jan 2019

Gjorde mitt första besök här en fredagskväll, tillsammans med vänner, och vi alla uppskattade stället. Lokalen i sig är fantastiskt cool, det känns som att befinna sig i New York, och atmosfären är avslappnad. Det var en lagom ljudnivå, så... Visa hela »

13 aug 2018

Både mat och service var toppen. Stort plus oxå för en häftig lokal.

7 feb 2020

Prisvärd krog med en väl tilltagen Toast Skagen och god köttbullstallrik. Mestadels husman på menyn. Publiken var under fredagskvällen mestadels 50+ vilket gav en lagom ljudnivå för att ha en härlig middag med ett större sällskap. Vi blev placerade... Visa hela »

18 jan 2019

Mysigt ställe. Bra mat. Lagom volym på musiken som gör att man lätt kan samtala med sitt sällskap.

18 jan 2019

Jättecool lokal nära tunnelbanan. God mat och Skön atmosfär. Väldigt bra priser. Blandat klientel ungdomar och äldre. Älgfärsbiffarna var kanonbra!

11 feb 2018

Härlig rustik å ombonad miljö..god mat å jätte trevligt bemötande. Dit går jag mer än gärna snart igen.
Annika

18 jan 2019

Bra ställe, bra mat!

12 feb 2020

Sämsta restaurangen eran man var fruktansvärd, fick kallt kött dessutom. Personalen hade noll kunskap om något gällande restaurang och den ansvariga mannen var så otrevlig vi kommer aldrig tillbaka.

9 nov 2018

Fin lokal och bra ljudnivå men servicen och maten höll inte måttet. Skagenröran till förrätten var bra men varmrätterna var genomgående tråkiga. Rödingen var rätt rå i mitten, köttbullarna smaklösa och brunsåsen lyfte... Visa hela »

2 feb 2019

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Trevlig interiör men servicen är riktigt dålig. Långsam, glömde vad vi beställde, riktigt oförskämd när de gjorde ett misstag med räkningen och skyllde oss för det. Önskar att jag kunde skicka Ramsey där:-S mat OK, inget speciellt.