Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

O'Pizzicato

4,6
10 betyg
Redigera O'Pizzicato

Intill Södra station hittar du O'Pizzicato, en familjedriven krog med italienska maträtter och ett stort utbud av vin. Här serveras bland annat färsk pasta, kötträtter och kallskuret med devisen ”sharing is caring”.

Till O'Pizzicato går det lika bra att komma med familjen som med vännerna eller kollegorna för att äta italienska klassiker som osso buco, risotto och hängmörat kött. Råvarorna är noga utvalda och består bland annat av fin olivolja och buffelmozzarella från Neapel. Här kan man även dela på charkuterier i tunna skivor, trancherade med en skärmaskin från Berkel, och välja bland ett stort urval av viner. Restaurangen erbjuder över 100 olika sorters artiklar på viner, inklusive standard, magnum, dubbelmagnum och sexlitersformat. Det finns även ett stort, exklusivt utbud av grappa att välja från. I stil med en äkta italiensk middag avslutas den helst med ett glas grappa som serveras efter maten.

Inredningen går i stilrent, italienskt stuk med vita marmorytor, barlagda tegelväggar och vinflaskor i avskalade trälådor. Här ska det vara enkelt att mötas upp för att äta och ta ett passande glas vin. För den som vill ha det lite extra avslappnat och stimmigt går det även att slå sig ner i baren och äta vid bardisken. På somrarna har restaurangen en stor uteservering där man kan äta under bar himmel.

Användarbilder på O'Pizzicato Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från O'Pizzicato av Dragan R.
  • Bild från O'Pizzicato av Dragan R.
  • Bild från O'Pizzicato av Dragan R.
  • Bild från O'Pizzicato av Fredrik J.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
14 maj 2020

Riktigt trevlig italienare i svåra kvarter. Ibland blir man lite ledsen när man hittar något riktigt bra i ett område där man inte vanligtvis rör sig. Sen blir man lite glad igen när man tänker på att det kanske är roligt att ta sig till ett områ... Visa hela »

24 aug 2018 · Uppdaterad

Middag ger jag 5 stjärnor men lunchen får tyvärr bara 3 stjärnor. Vid middagen kunde varken jag och familjen prata om något annat än hur god varje tugga var vi tog. Gösfilé med hummersås och mandelpotatias. Enda negativa var att vi hitta många... Visa hela »

13 okt 2019

I ett i övrigt ganska trist område hittar man detta lite guldkorn! Jättemysig middag med väldigt god mat! Jag och min vän tog till förrätt varsin mozzarella burrata - inte besviken men inte den godaste jag ätit. Varmrätt varsin pasta, min med skaldjur oc... Visa hela »

6 aug 2019

Stockholms bästa italienare? Hur kan jag ha missat detta ställe tidigare. Otroligt bra chark till förrätt och magisk pasta till huvudrätt. Mitt sällskap tog oxfilé som även den var toppen. Bra urval av viner! Stort plus för otroligt härlig personal... Visa hela »

7 dec 2022

Bästa italienare på Söder!
Fantastik god mat och förträfflig service utmärker denna familjeägda restaurang i närheten av Södra stationen. Här serveras italienska maträtter och ett stort utbud av vin.

6 okt 2019

Riktigt mysigt ställe och ni får absolut inte missa att gå på toaletten. Alltid mycket folk så stämningen är något högljudd så inget för dom som vill sitta och snacka i lugn och ro, maten är dock helt fantastisk😍 deras entrecote’... Visa hela »

20 aug 2019

Vi var här och åt en fredagkväll. Kommer in och du möts av bra stämning och välkomnande personal. Tända ljus och mysig stämning, men ändå livat på ett härligt sätt. Vi tog in kallskuren chark till förrätt och sedan testade... Visa hela »

18 maj 2019

Middag i världsklass! Service i toppklass. Rekommenderar starkt att äta här. Köttet var så mört och varje tugga var nästan bara att svälja. Vi var 4 personer. 2 valde entrecote och 2 valde oxfilén. Alla var super nöjda. Väldigt trevlig person... Visa hela »

17 mar 2020

väldigt bra mat, otrolig bra service och fin restaurang. Vi kallar det numera vårt vardagsrum 👍🏻

17 nov 2021

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

8 feb 2020

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Värsta upplevelsen någonsin, tjänsten var den värsta, oförskämda människor och dålig mat