Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Shanti Soft Corner

4,3
7 betyg
Redigera Shanti Soft Corner
Shanti Soft Corner

Som en del av Shanti-familjen bjuder Soft Corner på autentisk indisk mat med en dos New York-inspiration. Här är tanken att bjuda på en äkta smakresa utan försvenskning, och själva lokalen bakom Medborgarplatsen är fylld till bredden med indiska attiraljer för den som längtar bort från stan.

Shanti, som först öppnade på Katarina Bangatan, har länge varit en riktig klassiker bland stockholmare som älskar indisk mat. Syskonet Soft Corner slog upp dörrarna på Södermalmsallén år 2008 och här hämtas inspirationen från olika regioner i Indien med ambitionen att vara det genuina köket trogen. För själva matlagningen står bland annat en kock med erfarenhet från femstjärniga Park Hotels i New Delhi. Specialiteten är tunna indiska pannkakor, även kallade Dosa, med olika fyllningar.

Den bågformade lokalen kantas av höga fönster, indiska lyktor och andra genuina detaljer som fungerar som en förlängning på temat. Med närheten till biografer, Södershopping och kontor drar restaurangen både lunch- och middagsgäster; allt från kollegor till vänner och par på bio/middagsdejt.

Ät med gott samvete
Menyn, den är stor och fullspäckad med alternativ som sträcker sig från papadams till olika tandoori-rätter, tikka, thali, vegetariskt och kycklingrätter från Goa. Då matlagningen följer gamla traditioner lär maten dessutom bli mer fettsnål. Varför inte avsluta med lite kulfi, hemgjord glass, eller kanske en drink med kokosrom?

Se även Shanti Classic, Shanti Gossip Södermalm, Shanti Touch of Bengal, Shanti Gossip Kungsholmen, Shanti Gossip Vasastan

Användarbilder på Shanti Soft Corner Visa alla

  • Lägg till bild
  • mango, lassi, soppa o sallad ingår i lunchen - Bild från Shanti Soft Corner av Katarina D.
  • mixed chicken - Bild från Shanti Soft Corner av Katarina D.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
26 okt 2018

Lunch.
Har vägrat äta indiskt sista 15 åren. Eftersom de ställen jag varit på har trott att bara man lägger till curry så klassas det som indiskt men har smakat bläää

Jag vågade mig på Shanti för ca 2 år sedan o... Visa hela »

6 sep 2019

En riktigt bra indier där maten är klockren! Väldigt mysig lokal dessutom. Har varit och ätit här många gånger och fler kommer det att bli.

12 mar 2014

Ett perfekt dating-ställe innan eller efter bion. Nära till Söderhallarna och Filmstaden.

Bra indisk mat, äter nästan jämt Tikka Masala och garlic nan.
Ta in Raita om du är lite rädd för starka smaker.

Servicen är ok för d... Visa hela »

11 sep 2019

Fantastiskt ställe med lika underbar mat! Mycket trevlig och snabb personal. Det här är stället som verkligen visar bästa sidan när det gäller indiska rätter.

8 jul 2018

Bra mat. Prisvärt! Personalen är bra men en aning nonchalanta

11 apr 2019

Gryymt helt enkelt! God mat, trevlig personal och atmosfär.

24 nov 2018

Här har jag hittat min favoriträtt! Alltid bra service och god mat.