Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Olli

3,7
26 betyg
Redigera Olli

Bakom italienska Olli står Oliver Ingrosso. Här erbjuds autentisk italiensk mat, vin och en cocktaillounge med drinkar och musik.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
30 nov 2022

Lokalen är glittrig och lyxig med dov belysning och behagligt stimmig. Ett riktigt "influencer" ställe, på gott och ont, Blandad klientel som har mobilkameran i högsta hugg för att ta bild på kanske Stockholm mest kända macka: krispiga foccacian.
Oc... Visa hela »

19 okt 2022

En av dom superheta restaurangerna just nu, svårt att få bord och lång waitinglist. Men det är faktiskt bra, så vi förstår alla som vill hit, dock ett överskott av unga influencers. Vi möts av en supertrevlig hovmästarinna, får omgåe... Visa hela »

21 sep 2022

Skulle säga att det totalt ligger lite mot en svagare 4, men det var bra. Hade varit ännu bättre om prisbilden matchade kvallen på käket lite mer. En reflektion säkerligen på location, men samtidigt finns det ställen i samma område i samma prisbild med... Visa hela »

3 feb 2023

Svårbedömt ställe! Har nästan vägrat gå hit på grund av dyr macka och orimligt hypeat på instagram.
Med inställningen om att det inte kan leva upp till hypen gick jag hit och blev positivt överraskad av trevlig service, mysig belysning, goda... Visa hela »

15 okt 2022

Vilket bottennapp… hade ganska högt satta förväntningar…
Maten som serverades kunde lika gärna ha serverats på en ”skitiga duken”-restaurang…. O då hade man uppskattat det o betalat ungefär en tredjedel…

Bö... Visa hela »

11 jul 2022

Wow vad härlig stämning och god mat.
Extra plus för den fina vinlistan.

30 apr 2023

Gott, snyggt, trevligt men lite dyrt...
Hade som så många andra sett de ofta publicerade bilderna och storys på sociala och var bara tvungen att testa den omtalade focaccian - jättegod! Efter denna (som jag klämde en halv av 😳 och var sedan mätt - är man 2 p... Visa hela »

5 dec 2022

Drickan anländer 10 min efter maten som vi fått vänta på. Torr kyckling god basic pasta. Fick vänta 30 min på efterrätt som de senare debiterar 50 kronor mer för än vad som stod i lunch menyn. De skyller på att det ligger fel i datorn …. I... Visa hela »

1 sep 2022

Vi gick hit på en aw efter jobbet förra v, fick in våra drinkar och jag hade något i sugröret som såg ut som jord, gick fram och pratade med mannen i baren och fick ett nytt sugrör. Min drink var inte särskilt god och alldeles för stark, när vi s... Visa hela »

10 aug 2022

Super trevlig bemötande av engagerade medarbetare, atmosfären, inredning och musiken gjorde vår upplevelse magisk.
Vi satte oss till bordet redan 17:30, känsla var att vi åt vår middag mycket senare på kvällen…härligt med tända ljus,... Visa hela »

14 jan 2023

En fantastisk kväll med vällagad mat. Kunnig personal som guidade oss genom menyn. Rekommenderas.

14 aug 2022

Bra mat för vuxna, men absolut inget alternativ för barn. Och ingen heller förståelse av personalen över att servera när man har barn i sällskapet.
Dessutom ramlade en i vårt sällskap av att det fanns vatten på golvet och INGEN av personalen/... Visa hela »

10 aug 2022

Mycket bra mat! Dock bland den sämsta service jag har upplevt. Vi fick vårt bord 20 min för sent när vi väl påminde, personalen glömde bort vårt bord hela kvällen, skyllde på sina kollegor, glömde bort vår mat etc etc etc. Synd med då... Visa hela »

21 jul 2022

Superhärlig lokal och svalkande. Bra ljud från högtalarna (inte för högt, inte för lågt) och stämning med trevlig personal. Maten var som vi förväntade oss, väldigt god.

20 jul 2022

Fantastisk mat, intensiva smaker, inte den vanliga italienska maten. Autentisk o personlig meny.

17 jul 2022

Superhärlig lokal. Skön stämning med trevlig och glad personal. Maten är supergod och vi njöt av en god fördrink, delade på två förrätter och en god huvudrätt. Det som gör att det inte blir fullpott är att vi fick efterrättsmeny... Visa hela »

1 aug 2022

Översätt till svenska »

Amazing food and service . Thank you Julius for service

7 sep 2022

16 nov 2022

2 jan 2023

Sida 1 av 2

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.