Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Pinchos Hammarby Sjöstad

1,0
2 betyg
Redigera Pinchos Hammarby Sjöstad

Stig in i Pinchos värld! Här välkomnas du till en festlig stämning, vardag som helg. Restaurangen använder sig av ett omtalat appsystem som du gör din beställning med. Maten kommer från alla världens hörn – allt från cheeseburgare till tapas eller pad thai, här finns garanterat något för alla smaklökar.

På Pinchos är allt möjligt. Kanske vill du bara äta något litet, eller stilla hungern med deras signatur-planka. Skölj ner maten med en färgglad och smakrik cocktail från deras drinklista – inte heller här har man sparat på krutet. Råvarorna och innehållet uppdateras efter säsong, med internationella influenser och uppfinningsrika kombinationer.

I Pinchos värld kan allt hända, både på faten, i glasen och i lokalen. Kanske hänger det en dansande ballerina eller papegoja i taket, eller så möts du av överraskande ljud från toaletten. Även diverse dofter kan väcka sinnena till liv. Oavsett vilken restaurang du besöker i Stockholm så finns det något oväntat att upptäcka.

Hit passar det lika bra att komma med barnen som med kompisgänget eller kollegorna. Atmosfären är avslappnad, så oavsett om man vill ha en lugnare måltid eller höja temperaturen så är Pinchos "the place to be". Med deras app slipper du vänta på att få göra din beställning, det kan du göra så fort du kommer in.

Pinchos i Hammarby sjöstad hittar du ett stenkast från Lumaparken.

Se även Pinchos Fridhemsplan, Pinchos Folkungagatan, Pinchos Norrlandsgatan, Pinchos Sundbyberg

Användarbilder på Pinchos Hammarby Sjöstad Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
4 feb 2023

Servicen var ok men inte mer samt så fick 3 av 6 ont i magen under natten!? Påpekade detta i ett mail (fiskade inte kompensation) fick inte ens en bekräftelse tillbaka.
Kommer aldrig sätta min fot där igen!

23 feb 2021

Hade meddelat att mitt sällskap fyllde år, vi skulle få ett fint bord och sång till desserten.
När vi kom fick vi stå och vänta medan servitrisen torkade av vårt smutsig bord och någon sång blev det inte heller.
Maten var bra men servi... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.