Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Pinchos Folkungagatan

2,2
10 betyg
Redigera Pinchos Folkungagatan

Stig in i Pinchos värld! Här möts du av en inbjudande och festlig stämning, vardag som helg. Restaurangen använder sig av ett omtalat appsystem där du gör din beställning. Maten kommer från alla världens hörn – njut av allt från cheeseburgare till tapas eller pad thai, här finns garanterat något för alla smaklökar.

På Pinchos är allt möjligt. Kanske vill du bara äta något litet, eller stilla hungern med deras signatur-planka. Skölj ner maten med en färgglad cocktail från deras drinklista – inte heller här har man sparat på krutet. Råvarorna och innehållet uppdateras efter säsong, med internationella influenser och uppfinningsrika kombinationer.

I Pinchos värld kan allt hända, både på faten, i glasen och i lokalen. Kanske hänger det en dansande ballerina eller papegoja i taket eller så möts du av överraskande ljud från toaletten. Även dofter kan väcka sinnena till liv. Vilken restaurang du än besöker i Stockholm så finns något oväntat att upptäcka.

Hit passar det lika att komma för barnfamiljen som för kompisgänget eller kollegorna. Atmosfären är avslappnad, så vare sig man vill ha en lugnare måltid eller höja temperaturen så är Pinchos "the place to be". Och med deras app slipper du vänta på att få göra din beställning, det kan du göra så fort du kommer in.

Pinchos Folkungagatan hittar du i närheten av Ersta, ett stenkast från Vitabergsparken och Nytorget.

Se även Pinchos Fridhemsplan, Pinchos Hammarby Sjöstad, Pinchos Norrlandsgatan, Pinchos Sundbyberg

Användarbilder på Pinchos Folkungagatan Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
27 okt 2018

Jag hade inte speciellt höga förväntningar, trots dessa blev jag så ofantligt besviken! Det här är verkligen inte bra!

Vi var på plats en torsdag och fick genast veta att det skulle ta ungefär 30 minuter att få maten. Det tyckte vi lät he... Visa hela »

24 jan 2020

Jag och min pojkvän Fyllde två år tillsamans och bestämde på pinchos. Vi bokade ett bord.
När vi kom in var servitrisen möts oss med attityd och nonchalant för servis. Hon ville inte ge oss bord trotts bokningen, hon speglade sig själv iställe... Visa hela »

22 mar 2019

Kasst helt ärligt. Dålig service. Kall mat och allmänt dåligt uppstyrt. Denna Pinchos är ej att rekommendera tyvärr.

13 nov 2021

Enkel lite ruffig miljö. Är detta ett skämt tänkte jag direkt när jag kom in? Synnerligen oengagerad personal. Då ska vi inte prata om barpersonalen som utöver att de är oengagerade är såväl okunniga som uppkäftiga och riktigt otrevliga (... Visa hela »

16 dec 2018

Familjevänligt och trevlig personal! Spännande koncept där man låter gästerna vara delaktiga. Bra utbud av både vegetariskt vilket passar vår familj bra. Barnen älskar det

8 feb 2020

Bra servisen , god mat Jag rekommendera 😊

22 feb 2019

Trevligt ställe med god mat! Lite bökigt att hämta maten själv men det gick bra ändå! Värt att besöka om man vill prova något nytt !

4 dec 2018

Katastrofalt dålig service, kommer aldrig mer komma tillbaka hit!

13 jun 2018

Fick vänta 30 minuter på första beställningen och 50 !?! minuter på andra beställningen. Tre talas var dessutom fel så vi blev tvungna att vänta ytterligare för att få rätt mat. Hann knappt äta upp innan vår sittning var över... Visa hela »

28 dec 2022

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.