Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Pinchos Norrlandsgatan

2,6
8 betyg
Redigera Pinchos Norrlandsgatan
Pinchos Norrlandsgatan

Stig in i Pinchos värld! Här möts du av en inbjudande och festlig stämning, vardag som helg. Restaurangen använder sig av ett omtalat appsystem som du använder för att göra din beställning med. Maten kommer från alla världens hörn – allt från cheeseburgare till tapas eller pad thai, här finns garanterat något för alla smaklökar.

På Pinchos är allt möjligt. Kanske vill du bara äta något litet, eller mätta magen med deras signatur-planka. Skölj ner maten med en färgglad och smakrik cocktail från deras drinklista – inte heller här har man sparat på krutet. Råvarorna och innehållet uppdateras efter säsong, med internationella influenser och uppfinningsrika kombinationer, som inte minst ser kreativa ut.

I Pinchos värld kan allt hända, både på faten, i glasen och i lokalen. Kanske hänger det en dansande ballerina eller papegoja i taket, eller så möts du av överraskande ljud från toaletten. Även olika dofter kan väcka sinnena till liv. Oavsett vilken restaurang du besöker i Stockholm så finns det något oväntat att upptäcka.

Hit passar det lika bra att komma för barnfamiljen som för kompisgänget eller kollegorna. Atmosfären är avslappnad, så oavsett om man vill ha en lugnare måltid eller höja temperaturen så är Pinchos "the place to be". Med deras app slipper du vänta på att få göra din beställning, det kan du göra så fort du kommer in.

Pinchos Norrlandsgatan hittar du ett stenkast från Humlegården och Stureplan.

Se även Pinchos Fridhemsplan, Pinchos Hammarby Sjöstad, Pinchos Folkungagatan, Pinchos Sundbyberg

Användarbilder på Pinchos Norrlandsgatan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Pinchos Norrlandsgatan av Michaela J.
  • Bild från Pinchos Norrlandsgatan av Michaela J.
  • Bild från Pinchos Norrlandsgatan av Michaela J.
  • Bild från Pinchos Norrlandsgatan av Michaela J.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
22 okt 2018

En besvikelse. Har tidigare varit på Pinchos i Jönköping och varit sådär nöjd. Samma om inte sämre upplevelse även i den här flådiga nya lokalen i stan. Maten tog över 50 minuter att få, och visst, hela konceptet går ut på a... Visa hela »

30 maj 2019

Jag har varit emot pinchos länge, varför? Vet ej men känner att de inte har lockat! Nu fick jag chansen att prova, herregud så undermåligt! Blev besviken trodde djupt inne att det skulle vara bättre. Du beställer i appen... redan där börjar de! Alla sit... Visa hela »

15 sep 2018

Pinchos är och kanske alltid kommer vara något av en besvikelse för mig.

Med alla framsteg inom tekniken, exempelvis att man kan gå på en restaurang och beställa mat samt dryck helt utan att ha någon form av kontakt med andra människor, känn... Visa hela »

23 aug 2018

Eftersom att jag är en tekniknörd så kliar det i fingrarna från att jag äntligen kan beställa vad jag vill ha genom en app! Jag får en lapp med en kod på mitt bord som jag skriver in i appen, därefter är det bara att gå loss med bestäl... Visa hela »

17 jan 2019

Trevlig atmosfär och vänligt bemötande av personalen. Väldigt kul koncept att man beställer i en app på telefonen och man behövde inte vänta länge på maten.

Hade dock gärna sett att dom kom ut med maten istället för man hä... Visa hela »

6 jan 2021

Mycket folk trots att de var övertygande via information att de tar in lite folk och långt mellanrum osv. Det var trångt. Maten tog nästan en timme och man fick springa upp och ned hela tiden. En i sällskapet var skadad och gick med krycka. Lång kö in till pinch... Visa hela »

29 sep 2021

8 mar 2022