Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Pinchos Norrlandsgatan

2,4
5 recensioner

Användarbilder på Pinchos Norrlandsgatan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Pinchos Norrlandsgatan av Michaela J.
  • Bild från Pinchos Norrlandsgatan av Michaela J.
  • Bild från Pinchos Norrlandsgatan av Michaela J.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
22 okt 2018

En besvikelse. Har tidigare varit på Pinchos i Jönköping och varit sådär nöjd. Samma om inte sämre upplevelse även i den här flådiga nya lokalen i stan. Maten tog över 50 minuter att få, och visst, hela konceptet går ut på a... Visa hela »

30 maj 2019

Jag har varit emot pinchos länge, varför? Vet ej men känner att de inte har lockat! Nu fick jag chansen att prova, herregud så undermåligt! Blev besviken trodde djupt inne att det skulle vara bättre. Du beställer i appen... redan där börjar de! Alla sit... Visa hela »

15 sep 2018

Pinchos är och kanske alltid kommer vara något av en besvikelse för mig.

Med alla framsteg inom tekniken, exempelvis att man kan gå på en restaurang och beställa mat samt dryck helt utan att ha någon form av kontakt med andra människor, känn... Visa hela »

23 aug 2018

Eftersom att jag är en tekniknörd så kliar det i fingrarna från att jag äntligen kan beställa vad jag vill ha genom en app! Jag får en lapp med en kod på mitt bord som jag skriver in i appen, därefter är det bara att gå loss med bestäl... Visa hela »

17 jan 2019

Trevlig atmosfär och vänligt bemötande av personalen. Väldigt kul koncept att man beställer i en app på telefonen och man behövde inte vänta länge på maten.

Hade dock gärna sett att dom kom ut med maten istället för man hä... Visa hela »