Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Ramen Ki-Mama

3,2
11 betyg
Redigera Ramen Ki-Mama

Ramen Ki-Mama ska vara en av Stockholms första ramenställen, och föga förvånande är det nudlar som gäller all the way här.

Användarbilder på Ramen Ki-Mama Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Ramen Ki-Mama av Michaela J.
  • Bild från Ramen Ki-Mama av Michaela J.
  • Bild från Ramen Ki-Mama av Michaela J.
  • Bild från Ramen Ki-Mama av Michaela J.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
5 okt 2022

Älskar!!! En av dem bästa asiatiska ställena i stan.

5 feb 2020

Jag är en av alla som hört så mycket gott om detta ställe under en längre tid. Jag gillar verkligen den japanska matkulturen och denna gång blev det att ta sig till Ramen Ki-Mama. Det ligger en bra bit upp på Birger Jarlsgatan så dit besök behöv... Visa hela »

19 jun 2018

Tyvärr blev premiärbesöket på Ki-Mama en besvikelse. Förväntningarna var faktiskt ganska höga, med tanke på hur mycket gott jag hört om stället. Nu tog jag på take away, men miljön var knappast något som skulle höja betyget. G... Visa hela »

29 jan 2019

Hade hört massa bra om deras ramen men enligt mig var inte ens medioker - smakade inte mycket alls, faktiskt. Personalen var trevlig så gav mig lite.

3 jul 2018

Ätit här två gånger. Första gången tyckte jag att de var bra! Andra gången mindre bra. Men är man sugen på ramen så duger det här stället. Provade deras japanska dumplings, gyoza. Var inte jätteimponerad då jag såg de... Visa hela »

Listad i: Asiatiskt
19 dec 2019

God mat, jag har ätit här två gånger brukar bli sugen på deras ramen då och då!

9 dec 2016

Det här stället får en generös fyra av mig. Åt Yakiniku ramen, vilket var gott, men inte mer än så. Kommer nog ändå komma tillbaka hit.

16 dec 2018

Jag och min bror besökte Ramen Ki-Mama för första gången igår. Hade hört mycket gott om stället. När min mat kom in och jag tog första tuggan upptäckte jag en stor larv i maten. Blev minst sagt äcklad. Detta, i kombination med en otrevlig pers... Visa hela »

2 feb 2017

Ett av mina favoritställen i Stockholm. Jag brukar alltid ta Wantanmen som är fantastiskt god!
Det blir snabbt fullt så se till att vara där i tid eller boka tid i förväg.

14 jul 2016

Testade Ramen första gången i går. Vi valde de två starkaste alternativen och min man bad om att få extra het. Vilket han fick och blev nöjd med. Fräscha ingredienser, snyggt upplagt och riklig portion. Orkade inte äta upp. Vi kommer definitivt att å... Visa hela »

20 sep 2021

Listad i: Ramen dille

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.