Restaurang Jungfrusund

2,3
12 betyg
Redigera Restaurang Jungfrusund

På bryggan i Jungfrusund kan du med utsikt över hamnen sitta under sommarkvällarna och njuta av god mat, drinkar och sällskapet av vänner och familj.

Ett stenkast från Stockholm, närmare bestämt på Ekerö, ligger Mälaroasen Jungfrusund, där du hittar restaurangen och baren med samma namn. På den här bryggan vill man sitta länge under de ljumna sommarkvällarna och avnjuta allt från kräftskiva och helgbrunch till en intim middag med livemusik och quiz.

Under de kallare månaderna flyttar man in, men utsikten över vattnet och hamnen består genom de generösa fönsterpartierna. Även den festliga stämningen håller sig kvar under hösten med AW-fredagar med olika teman, quizkvällar och temafester.

Tisdag till fredag serveras tre olika dagens på lunchmenyn med alternativ för köttätare, vegetarianer och den som föredrar fisk. Framåt kvällen tar man fram à la carte-menyn som går i svenska och kontinentala tecken med klassiker som bouillabaisse, köttbullar och toast Skagen. Inled middagen med någon av deras smaskiga cocktails och kanske en runda minigolf.

Användarbilder på Restaurang Jungfrusund Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Restaurang Jungfrusund av Madelene L.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
11 aug 2019

Var här och käkade lunch och supertrevlig personal! Riktigt härligt ställe!!
Maten var god, inget att klaga på.
Stället är supermysigt under sommartider med båtarna utanför.
Finns även minigolf vilket är ett enormt plus. Dessutom v... Visa hela »

Listad i: Ta med hunden!
3 sep 2022

Superfin miljö, bra aktiviteter i närheten för både stora och små. Tyvärr lever maten inte inte alls upp till standard och efter att ha varit där och ätit både lunch och middag, ett flertal gånger, så är vår förhoppning att... Visa hela »

26 jul 2020

Superhärligt ställe!! Så mysigt inrett med en mix av blommor och olika stilar i harmoni. Jättetrevlig och serviceinriktad personal.
Kom med båten precis vid stängning, snabbt fixade dom en löjromspizza innan köket gick hem. Fri tilläggning under na... Visa hela »

7 sep 2021

Vilken härlig restaurang! Fantastiska Marie tog emot oss med värme och kärlek. När räksalladen dök upp var den supergod och det serverades hembakt underbart bröd till. Magiskt att kunna sitta vid vattnet i september och njuta i en så trevlig atmosfär. D... Visa hela »

24 aug 2021

Mysig atmosfär men maten var en katastrof. Kan inte rekommendera denna restaurang.

18 jul 2021

Otroligt dåligt service, mer än halvtom restaurang och vi fick vänta trots att vi hade bokat bord! Vi väntade minst 10 minuter utan någon i restaurangen ens ville säga hej. All personal passerade bara som om man var genomskinlig! Sedan kom hovmästaren och visade... Visa hela »

6 jul 2021

Otrevligt bemötande av hovmästaren. Besöker restauranger första gången vilket även blir sista gången. Kommer inte att rekommendera. Hovmästare behöver gå en kurs gällande hur man bedömer gästerna

20 jun 2021

Sämsta på länge. Nonchalanta i personalen, medioker mat till ett högt pris.

8 aug 2020

Mysigaste och trevligaste stället! Bästa personalen även ❤️

28 jul 2020

Letar man efter mysig och fin miljö nära till vattnet har man hittat rätt. Restaurangen har ett guldläge när de kommer till den delen. Men maten var inte mer än okej på sin höjd. Servitrisen möte oss inte heller med något leende och var i allmä... Visa hela »

15 jul 2016

Var där i går. Tog in en lokal lättöl; smakade helt förfärligt, men på öl kan ju smaken vara olika. Det värsta var maten. Tog in dagen fångst (fisk) 305kr. Hela rätten var fullkomligen dränkt i olja och smör. Fisken (havsaborre) sma... Visa hela »

27 jun 2022