Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Restaurang Jungfrusund

3,2
5 recensioner
Restaurang Jungfrusund

På bryggan i Jungfrusund kan du med utsikt över hamnen sitta under sommarkvällarna och njuta av god mat, drinkar och sällskapet av vänner och familj.

Ett stenkast från Stockholm, närmare bestämt på Ekerö, ligger Mälaroasen Jungfrusund, där du hittar restaurangen och baren med samma namn. På den här bryggan vill man sitta länge under de ljumna sommarkvällarna och avnjuta allt från kräftskiva och helgbrunch till en intim middag med livemusik och quiz.

Under de kallare månaderna flyttar man in, men utsikten över vattnet och hamnen består genom de generösa fönsterpartierna. Även den festliga stämningen håller sig kvar under hösten med AW-fredagar med olika teman, quizkvällar och temafester.

Tisdag till fredag serveras tre olika dagens på lunchmenyn med alternativ för köttätare, vegetarianer och den som föredrar fisk. Framåt kvällen tar man fram à la carte-menyn som går i svenska och kontinentala tecken med klassiker som bouillabaisse, köttbullar och toast Skagen. Inled middagen med någon av deras smaskiga cocktails och kanske en runda minigolf.

Användarbilder på Restaurang Jungfrusund Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Restaurang Jungfrusund av Madelene L.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
11 aug 2019

Var här och käkade lunch och supertrevlig personal! Riktigt härligt ställe!!
Maten var god, inget att klaga på.
Stället är supermysigt under sommartider med båtarna utanför.
Finns även minigolf vilket är ett enormt plus. Dessutom v... Visa hela »

26 jul 2020

Superhärligt ställe!! Så mysigt inrett med en mix av blommor och olika stilar i harmoni. Jättetrevlig och serviceinriktad personal.
Kom med båten precis vid stängning, snabbt fixade dom en löjromspizza innan köket gick hem. Fri tilläggning under na... Visa hela »

8 aug 2020

Mysigaste och trevligaste stället! Bästa personalen även ❀

28 jul 2020

Letar man efter mysig och fin miljö nära till vattnet har man hittat rätt. Restaurangen har ett guldläge när de kommer till den delen. Men maten var inte mer än okej på sin höjd. Servitrisen möte oss inte heller med något leende och var i allmä... Visa hela »

15 jul 2016

Var där i går. Tog in en lokal lättöl; smakade helt förfärligt, men på öl kan ju smaken vara olika. Det värsta var maten. Tog in dagen fångst (fisk) 305kr. Hela rätten var fullkomligen dränkt i olja och smör. Fisken (havsaborre) sma... Visa hela »