Restaurang Kolmilan

3,7
9 betyg
$$$
Restaurang
Kolmilan
3,7
9 betyg

Restaurang Kolmilan ligger precis intill vattnet på Ekerö. Här satsar man på mat och umgänge i unik miljö, oavsett om det gäller lunch, middag, brunch eller AW-häng. Bland annat serveras rätter direkt från restaurangens kolgrill. Det går även bra att abonnera restaurangens takterrass till fester och events.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,7
9

Recensioner av Kolmilan

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Precis som Granero-gruppens andra restauranger så serveras här en mycket trevlig brunch. Gott grillat kött, goda såser och lösgodis var väl favoriterna. Stället i sig är supertrevligt och detta lär bli en favorit hos Ekerö-borna.

Wow! Vilken Brunch. Denna pärla precis vid Vattnet har allt du kan tänka dig. Sthlms bästa Brunch törs jag säga. Värt ett besök för alla som älskar mat. 295:-/person.

Var här och åt deras brunchbuffé.
Superhärlig atmosfär precis vid vattnet och mycket trevlig personal. En av de bättre bruncherna jag ätit! Stort utbud av kalla rätter, mycket bra variation och goda smaker. De varma rätterna på buffé...

Jag och min familj bor nere vid jungfrusund och va så exalterade för att testa den nya resturangen så när vi fick tillfälle gick vi ditt en vardag runt 14.00 och ville beställa pannkakor (som finns på menyn till min 1åriga dotter) då jag får so...

Ätit där två gånger och kött båda gångerna. Dom har inte sparat på saltet. Knappt ätbart. Jag sa till båda gångerna men ingen bättring. Jag har hört det från fler som ätit där. Annars trevligt miljö och supe...

Fantastisk atmosfär och en underbar smakupplevelse!

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,7
9

Representerar du Restaurang Kolmilan?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vad kostar det att äta på Restaurang Kolmilan?

Restaurang Kolmilan ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Har Restaurang Kolmilan uteservering?

Ja, Restaurang Kolmilan har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du njuter av en öl, ett glas vin eller en drink.

Serverar Restaurang Kolmilan lunch?

Ja, Kolmilan har lunchserveringar.

Vilken typ av stämning är det på Restaurang Kolmilan?

Vi skulle beskriva stämningen på Restaurang Kolmilan som mysig och lite lugnare.

Var ligger Restaurang Kolmilan?

Restaurang Kolmilan ligger på Sjöstadskajen 1, 178 51.