Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Ricotta

5,0
3 recensioner
Ricotta

På Ringvägen, nära Rosenlundsparken och Skanstull, hittar du restaurang Ricotta som serverar italiensk mat och dryck i rustik miljö. Här kan du äta typiska rätter som pizza och bland annat smutta på ett glas grappa.

Användarbilder på Ricotta

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
17 mar 2018

Mycket bra. Pizzorna är fantastiska.

4 jan 2018 · Uppdaterad

Ni har verkligen läcker mat👌

16 mar 2018

100% nöjd . Dit man ska

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

27 dec 2017

otroligt dåligt mat, pizzan hade bränds, inte alls italiens pizza, inte så bra stämning heller då ägare antar jag och bagare pratade högljud i köket, rekommenderas ej.

1 jan 2018

Förstörd Nyårsdagen på självaste pizza dagen beställde 2 st pizzor för avhämtning , båda hade brända kanter , ena capricosa hade man använd burk championer istället färska, inte värd priset, rekommenderas Absolut inte.

31 dec 2017

beställde en oxfilepizza , fick en seg kött som smakande allt annat än oxfile , förstörde hela kvällen rekommenderas ej till söderbor.

28 dec 2017

hej, vart här inne den 27e dec beställde pasta carbonara, fick vänta 25 min på maten efteråt
fick en torr o osmakligt mat, klagade vi avfärd fick förklaring att eftersom de är nystartat så har blivit så, mitt tycke väldigt dåligt f... Visa hela »

20 mar 2018

Översätt till svenska »

120kr for an average pizza and 15kr for a boring pizza sallad. sorry but first visit was last visit

21 jan 2018

var glad att det öppnat en ny pizzeria i kvarteret, men den glädjen försvann fort usel pizza smaklöst fick lite fryspizza känsla av degen .nä 130:- va den inte värd sämst i kvarteret.trevlig lokal o personal annars.

31 dec 2017

Pizzan var super gott
Smakade annorlunda . .