Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Sandhamn Seglarhotell SPA & Kallbad

3,0
3 betyg
Redigera Sandhamn Seglarhotell SPA & Kallbad

Sandhamn Seglarhotell är ett bra alternativ för den som vill unna sig själv, en vän eller sin käresta en skön weekend i skärgården. Hotellet ruvar på såväl en kvalitetsrestaurang som en omfattande spa-avdelning. Spamenyn skvallrar om alltifrån ansiktisbehandling med peeling och aromamassage till Make up och kurbad. Och det är svårt att inte finna ro när du omringas av en fantastisk skärgårdsmiljö. Addera en skön behandling, kallbad och ett glas bubbel och du kan återvända till stan som en ny människa.

Se även Sandhamn Seglarhotell, Seglarrestaurangen

Användarbilder på Sandhamn Seglarhotell SPA & Kallbad Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Sandhamn Seglarhotell SPA & Kallbad av Mimmi S.
  • Bild från Sandhamn Seglarhotell SPA & Kallbad av Mimmi S.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
15 aug 2021

Den mest sorgliga spa avdelning jag varit på. Bubbelpool, vanlig pool och ligg stolar.
Potential till att vara mysigt men det här var det tråkigaste stället jag varit på. 0% mys stämning, ingen lugn musik, ett plastigt träd och släckt över allt. ... Visa hela »

1 nov 2018

Har bara haft bra upplevelser när jag bott på Seglarhotellet. Bra standard på rummen, trevlig personal, bra restaurang och bar och härlig spaavdelning.

27 sep 2021 · Uppdaterad

Update 2022: Ett överlag otroligt ojämnt intryck av en övernattning så här i kalla november. Vi kan väl börja med det som var bättre. Höjdpunkten av de 24 timmarna var helt klart frukosten, verkligen 4+. Ett stort utbud av bröd, mjukt som hårt... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.