Sandhamn Seglarhotell

3,4
7 betyg
Hotell
Restaurang
Festlokal
Konferenslokal
Sandhamn Seglarhotell
3,4
7 betyg

Sandhamns Seglarhotell är öppet för gäster året runt. Här kan du koppla av i vacker skärgårdsmiljö och ta del av vad hotellet har att erbjuda. Anläggningen ruvar bland annat på en spaavdelning, utomhuspool, gym och en restaurang. Om du vill ta med företagat på konferens finns flera olika konferenspaket att boka. Och planerar du ditt bröllop, kan Sandhamns Seglarhotell erbjuda såväl natur som fest.

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,4
7

Recensioner av Sandhamn Seglarhotell

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
·

Tycker väldigt mycket om Seglarhotellet, är ett kul uteställe och härlig skärgårdskänsla. Men maten är inte så bra tyvärr, dock var vi här på midsommardagen men jag tror nog inte det är toppen i vanliga fall heller. Åt en smak...

Fräscha och fina, rätt nyrenoverade rum kändes de som. Tog rum med balkong och ja utsikten var väl inget att skryta om, men var ändå väldigt trevligt att kunna sätta sig ute när solen sken och poppa en flaska bubbel. Dock kunde dom ha torkat av och stä...

·

Vi både bodde och åt här, en väldigt trevlig upplevelse överlag men delar upp de olika delarna här nedan för bättre överblick!

HOTELLET
Trevligt hotell, fräscht på insidan, med otroligt hjälpsam personal. Frukosten var super...

Härligt hotell i fin miljö. Har upplevt olika nivå på service beroende på årstid, men det kan också bero på tillfällighet.

Wow vilket lyft efter nya ägare!! Är öbo under sommarmånaderna sedan 30 år och vi går aldrig hit pga att det inte varit bra, endast för klubb.

Men nu! Positivt överraskad över renoveringen av terassen med glasstaket, stora och rymliga bord oc...

Listad i: Härliga hotell

Seglar-stekar-hotellet på Sandhamn. Stilrent och stekigt. Bra käk och bar.

Va här i september och tyckte att maten var god. Dock väldigt otrevlig personal samt så va hotellet inte något märkvärdigt. Kan tänk mig att detta ställe är mysigt att ta en drink på sommaren men inget mer.

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,4
7

Representerar du Sandhamn Seglarhotell?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Sandhamn Seglarhotell?

Sandhamn Seglarhotell ligger på Sandhamn, Skärgården, Värmdö, Sandhamn.