Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Sjöcaféet

3,1
7 betyg
Redigera Sjöcaféet

Sjöcaféet vid Djurgårdsbron har en av stans största uteserveringar och allt som behövs för den som vill utforska Djurgården. Här kan du fika, äta, hyra cykel eller kajak och även hitta ett besökscenter med turistinformation för hela ön. Den nya anläggningen har öppet året runt och är mysigt inredd med brasa för kalla vinterdagar.

Vill du utforska Djurgården eller bara få en stund i solen med utsikt över Strandvägen? Då har du kommit helt rätt. Precis intill Djurgårdsbron har Djurgårdsbrons Sjöcafé en av stans mesta uteserveringar och utrustning att hyra för en utflykt runt ön. Sedan 2013 finns här ett besökscenter, Visit Djurgården, där man kan inleda och planera en heldag med aktiviteter. Den som vill utforska Djurgården och resten av stan kan hyra cykel, kajak, kanot eller trampbåt att ta sig runt med under sommaren. Uthyrningen är öppen från april till september, och på besökscentret finns all information som behövs för cityturen.

På restaurangen kan du förlänga Djurgårdsvistelsen med allt från lunch och fika till tidig middag eller en AW. Här serveras dagens lunch, husmanskost och Zorans pizzor som även kan beställas för hemleverans. På lunchmenyn hittar du rediga kött- och fiskrätter som nötfärslimpa och sejfilé med saffranssås, men även hälsotallrikar som kallrökt lax med quinoasallad. Utöver restaurang och bar inkluderar Sjöcafét även café och kiosk där du kan fika på bryggan eller köpa med dig korv, glass, hamburgare eller tunnbrödsrulle tillsammans med kvällstidningen. Missa inte heller höst- och vinterbrasan inne i cafét där du kan värma dig med en kopp varm choklad under kalla dagar.

Cocktailbaren
Sommartid erbjuder Sjöcaféets utomhusbar, Favelan, en mix av mat, dryck och livemusik av gästande artister, såsom trubadurer och jazzband. Baren, som är byggd av återvunnet material, står bland annat för drinkar, pizzor och kallskuret.

Användarbilder på Sjöcaféet Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Sjöcaféet av Peter B.
  • Bild från Sjöcaféet av Peter B.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
2 maj 2021

Café och restaurang precis vid Djurgårdsbron på Djurgården. Gigantisk uteservering längst med kanalen. Fullständiga rättigheter.

3 feb 2020

Om man går in här helt utan förväntningar - annat än att det är ett turisthak på Djurgår'n - är det överraskande bra.

Maten OK, kaffet OK, priserna i Sthlmsklass, liten vinlista som är funktionell, servicen varierar beroende på... Visa hela »

19 apr 2017

Mysigt, men inget speciellt så. Det är läget som gör det!

8 aug 2019

Dyrt och har blivit mycket sämre än tidigare; köttbullar för 198 kr kompakta fabrikstilverkade med konstigt bismak, räcksallad 245 kr liten definitivt ej värt priset! Augusti 2019 //Turistfälla??

9 jan 2019

Åt en ”Dagens ” fisk och skaldjursgryta i dag tillsammans med en väninna. En av de bästa vi någonsinn ätit. Bra salladsbord gott kaffe efteråt , trevlig personal snabb service. Supernöjda. Har varit där flera gånger med familj och barnbarn... Visa hela »

27 feb 2022

16 dec 2021

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.