Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Strandvägen 56 KMK

5,0
8 recensioner
Strandvägen 56 KMK

Längst ner på Strandvägen, precis intill vattnet och Kungliga Motorbåt Klubben, hittar du caféet tillika sommarkrogen Strandvägen 56. Här kan du äta, fika och ta något att dricka med utsikt över Djurgårdskanalen.

Strandvägen 56 är inhyst i ett litet hus på kajen, alldeles intill bryggan och grönskan. Med sitt smått avskilda läge är restaurangen ett hemtrevligt litet smultronställe om somrarna. Här hittar du en lokal sjökrog med fokus på att ha trevlig stämning och mysig atmosfär. På uteserveringen kan man slå sig ner i skuggan under en stor markis och blicka ut över kanalen. Härifrån har man utsikt över båtlivet och Djurgården på andra sidan vattnet.

Dagtid är Strandvägen 56 ett klassiskt café, vars stil och utbud har bevarats de senaste 20 åren. Här serveras mackor, bakelser och kaffe från tidigt på morgonen fram till eftermiddagen. Klockan 15 öppnar restaurangen, som serverar klassiska rätter på avslappnat vis. Hit går det lika bra att komma i träningskläder som i lite mer uppklätt stuk. På menyn hittas bland annat strömmingsburgaren med lingon, dillpicklad gurka, potatis, råhyvlad morot och dillmajo. Det går även bra att avrunda dagen med ett glas vin, bubbel, öl eller alkoholfri dryck.

Användarbilder på Strandvägen 56 KMK

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
25 maj 2020

Fantastisk personal, galet fin miljö och vällagade roliga rätter! Bästa tiden på dagen är hela dygnet.

8 jul 2019

Grym mat, grym dryck, grym service, grymt läge och grym atmosfär! 5/5 alltså!

27 maj 2020

Toppenställe! Underbar personal, otroligt läge och jättegod mat.

25 maj 2020

Skönt häng, trevlig personal och gott kaffe i en underbar miljö. En av Stockholms pärlor, utan tvekan!

8 jul 2019

Har både fikat där på dagen och ätit middag på kvällen. Bra mat, avslappnad atmosfär och otroligt fin utsikt över vattnet.

9 jul 2019

Alltid en favoritđŸ‘ŒđŸ‘ŒđŸ‘ŒđŸ’„

8 jul 2019

Gott, najs avslappnad miljö och utomordentlig trevlig personal. Hit kommer vi igen.

8 jul 2019

Supermysigt ställe med mycket trevlig personal! Maten är vällagad och jättegod. Trevligt att sitta vid vattnet när man äter, rekommenderar det starkt!