Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Slice of New York

4,8
5 betyg
Redigera Slice of New York

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Slice of New York

4,8
5 betyg
Redigera Slice of New York

Finns den perfekta pizzan? Det började med en fråga som grundarna bakom Slice of New York bestämde sig för att besvara. De packade väskorna och reste jorden runt på jakt efter hemligheten bakom den perfekta pizzan.

Tomatsås gjord på handplockade tomater från foten av vulkanen Vesuvius i södra Italien är ett exempel på sådant de fick testa på, och en ostblandning skapad av flera ostar av högsta kvalitet. Slice of New York har hämtat sin inspiration från resor runt om i Europa och gathörnen i staden som aldrig sover, Manhattan, New York – som också namnet avslöjar. Förutom smakerna är formen av en slice grundläggande, färdig att serveras i din hand på bara någon minut.

Här används endast de bästa råvarorna, med hälsa i åtanke. Pizzadegen har lågt GI tack vare en långsam kalljäsning på 48 timmar, och är bakad med mjöl fullproppad med protein. Slice of New York fokuserar på fem pizzasmaker med klassiska ingredienser. Flat iron, Brooklyn, New York New York och New York Supreme är fyra tomatbaserade pizzor med smak av exempelvis champinjoner och peperoni. Dabrowski Special är deras vita pizzaalternativ, med ost, creme fraiche, purjolök och tryffelmajonnäs – för den som gillar något lite annorlunda.

Lokalen, med rustik och välkomnande känsla, hittar du på Tegnérgatan, nära till både Östermalm och Vasastan. Här finns plats för dig som kommer med såväl litet som stort sällskap och vill sitta ner, eller hämta hem.

Välkommen till New York.

Användarbilder på Slice of New York Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Slice of New York av Adam L.
  • Bild från Slice of New York av Adam L.
  • Bild från Slice of New York av Adam L.
  • Bild från Slice of New York av Adam L.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
22 nov 2019

Lite speciell upplevelse, framför allt positivt. Första intrycket av lokalen väldigt bra. Riktigt snyggt ställe med belysta tegelväggar och soffor i sammet. Fick väldigt bra bemötande med en presentation av pizzorna när jag frågade om hur det funkade. Va... Visa hela »

26 sep 2018

God pizza och mycket trevlig personal!

24 okt 2018

Supergod pizza!

14 jul 2020

Grym pizza och fantastisk service. Det här kommer att bli en stammis ❤️

14 feb 2019

Jättebra mat och fantastisk personal, fin lokal. Kundservice på topp. Rekommenderar verkligen!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.