Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Stim

4,0
4 recensioner
Stim

Tänk dig ett steakhouse utan kött och du får Stim. Här står mat från havet i centrum, med fisk och skaldjur från grillen. Ägarna jobbade tidigare på Ulla Winbladh och driver numera Stim i Oscars gamla lokal på Narvavägen. En modern fiskkrog mitt på Östermalm.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
20 jan 2018

Riktigt trevligt ställe. Ambitiösare kvarterskrog skulle jag kalla det. Hade inte hört talas om det förrän jag såg det här, trots att jag bor på Östermalm själv.

Väldigt kul med en krog som satsar på fisk. Och på ett lite... Visa hela »

14 feb 2021

Alltid bra fisk här. Skön intim atmosfär. Trevligt vinutbud. Bra service!

23 nov 2019

Jag vet inte riktigt varför jag hade höga förväntningar på detta stället men dessvärre levererade de inte. Jag valde kolgrillad röding. Fisken smakar nästan bara kolgrill, vilket förstör lite för mig. Riktigt god sås som lyfter upp r... Visa hela »

19 jan 2018 · Uppdaterad

Vi kom dit rätt sent en söndagkväll, ett gäng på ca 10 pers. Var bara några få sällskap där. Eftersom restaurangen är stängd på måndagar så erbjöd köket oss en lite billigare avsmakningsmeny med olika saker fö... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.