Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Stim

4,2
5 betyg
Redigera Stim

Tänk dig ett steakhouse utan kött och du får Stim. Här står mat från havet i centrum, med fisk och skaldjur från grillen. Ägarna jobbade tidigare på Ulla Winbladh och driver numera Stim i Oscars gamla lokal på Narvavägen. En modern fiskkrog mitt på Östermalm.

Smakerna från grillad fisk och skaldjur serveras på Stim tillsammans med enkla tillbehör. På menyn hittar du allt från hummer till kolja och i glasen är det fokus på mycket vitt och mousserande, samt utvalda ölsorter. Från à la carte-menyn kan man välja mellan mindre och större rätter, alternativt ”kökets val” där man får fyra rätter likt en modern, enklare version av en avsmakningsmeny. Allt är kolgrillat och tillagat på lokala råvaror.

I lokalen har man bevarat stilen och en del av inredningen från det gamla caféet och kombinerat med en traditionell medelhavskänsla och modern bistro. Mörka träinslag möter turkosa färgklickar och trendiga glaslampor, och istället för typisk, svensk husmanskost är det lättare smaker som står i fokus. Utöver fisk och skaldjur satsar man mycket på grönsakerna.

Bortsett från sin matsal har Stim även en bardel utan bordsbokning där man både kan ta ett glas och beställa rätter från menyn.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
20 jan 2018

Riktigt trevligt ställe. Ambitiösare kvarterskrog skulle jag kalla det. Hade inte hört talas om det förrän jag såg det här, trots att jag bor på Östermalm själv.

Väldigt kul med en krog som satsar på fisk. Och på ett lite... Visa hela »

19 jan 2018 · Uppdaterad

Vi kom dit rätt sent en söndagkväll, ett gäng på ca 10 pers. Var bara några få sällskap där. Eftersom restaurangen är stängd på måndagar så erbjöd köket oss en lite billigare avsmakningsmeny med olika saker fö... Visa hela »

23 nov 2019

Jag vet inte riktigt varför jag hade höga förväntningar på detta stället men dessvärre levererade de inte. Jag valde kolgrillad röding. Fisken smakar nästan bara kolgrill, vilket förstör lite för mig. Riktigt god sås som lyfter upp r... Visa hela »

14 feb 2021 · Uppdaterad

Alltid bra fisk här. Skön intim atmosfär. Trevligt vinutbud. Bra service!

4 jun 2023

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.